Vivo V23 και V23 Pro: Μπορούν να αλλάζουν χρώμα στον ήλιο

Vivo, Vivo V23 και V23 Pro: Μπορούν να αλλάζουν χρώμα στον ήλιο

Vivo, Vivo V23 και V23 Pro: Μπορούν να αλλάζουν χρώμα στον ήλιο

Εκτός από τον καλό τεχνολογικό εξοπλισμό τους, τα νέα μοντέλα της Vivo διακρίνονται και για την ικανότητά τους να αλλάζουν χρώμα. Αυτό το στοιχείο ισχύει για την έκδοση Sunshine Gold του Vivo V23, όταν μένει στον ήλιο για 5 με 6 λεπτά.

Η Vivo ονομάζει την ικανότητα αυτή Fluorite AG Glass, που δίνει το κάτι διαφορετικό στο θέμα του σχεδιασμού των νέων μοντέλων. Το Vivo V23 Pro είναι το πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά μοντέλο, αφού έχει ελαφρώς κυρτές επιφάνειες στο εμπρός και το πίσω μέρος. Είναι, όμως, και το πιο ενδιαφέρον τεχνολογικά, αφού είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200 με μνήμη RAM 8 ή 12 GB και οθόνη διαγωνίου 6.56 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, με συχνότητα 90 Hz και ανάλυση Full HD.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 4300 mAh και φορτίζει στα 44W. Στο πίσω μέρος υπάρχει κύρια κάμερα στα 108 Megapixel, μαζί με μία ultra wide στα 8 Megapixel και μία macro στα 2 Megapixel. Η μπροστινή κάμερα επιβεβαιώνει τις φήμες που την ήθελαν στα 50 Megapixel, ενώ υπάρχει και μία ευρυγώνια στα 8 Megapixel.

Vivo, Vivo V23 και V23 Pro: Μπορούν να αλλάζουν χρώμα στον ήλιο

Στην περίπτωση του Vivo V23 έχουμε οθόνη 6.44 ιντσών, με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920, μπαταρία 4200 mAh, με μνήμη RAM 8 ή 12 GB και εσωτερική μνήμη 128 και 256 GB. Δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο θέμα των καμερών σε σχέση με το Vivo V23 Pro, εκτός από την κεντρική κάμερα που έχει αισθητήρα 50 Megapixel και όχι 108.

Το Vivo V23 ξεκινά από την τιμή των 355 ευρώ και φτάνει στα 415 ευρώ στην πιο ακριβή του έκδοση, ενώ οι τιμές για το V23 Pro είναι 460 και 520 ευρώ, αντίστοιχα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.