vivo V29 Lite 5G: Flagship χαρακτηριστικά σε τιμή mid-range

, vivo V29 Lite 5G: Flagship χαρακτηριστικά σε τιμή mid-range

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε smartphones με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας που να μη χρειαζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία για να τα αποκτήσουμε, με τη vivo να δείχνει πως γνωρίζει πως να το πετύχει, μιας και λανσάρει το νέο μοντέλο της σειράς V, το vivo V29 Lite 5G. Αν και το νέο μοντέλο ανήκει στη mid-range κατηγορία, τα χαρακτηριστικά του θυμίζουν κάτι από τις ναυαρχίδες της εταιρείας, συνδυάζοντας ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και την αξιοπιστία της vivo, και όλα αυτά σε μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Τι χρειάζεται ένας χρήστης smartphone που ψάχνει μια ποιοτική και αξιόπιστη λύση; Ένα smartphone κομψό, πρακτικό και ικανό να κάνει την καθημερινότητά του πιο εύκολη από ποτέ, με εμπειρία χρήσης που συνδυάζεται από τεχνικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν κάθε ανάγκη του χρήστη, ο οποίος έχει στην κατοχή του όχι μόνο ένα κομψό smartphone με προσεγμένο design, αλλά ένα σύνολο ικανό να ξεχωρίσει.

, vivo V29 Lite 5G: Flagship χαρακτηριστικά σε τιμή mid-range

Το vivo V29 Lite 5G ξεχωρίζει γιατί διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά κλειδιά που αξίζουν της προσοχής μας, όπως η κύρια κάμερα των 64MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, ο προσεγμένος σχεδιασμός του με την curved οθόνη AMOLED των 120Hz να δεσπόζει στο μπροστινό του μέρος, πιστοποίηση IP54 για αντοχή σε σκόνη και νερό, φόρτιση FlashCharge στα 44W αλλά και μεγάλη αυτονομία άνω της μιας ημέρας, λόγω της μπαταρίας των 5000mAh.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο της V σειράς της vivo, έρχεται εφοδιασμένο με AMOLED curved οθόνη 6.78 ιντσών με ανάλυση Full HD+ στα 2400×1080 pixels, φωτεινότητα 1300nits, touch sampling rate 300Hz και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, με τη θέαση αλλά και το scrolling στην οθόνη να γίνονται πιο ομαλά από ποτέ, ενώ είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να μην κουράζει τα μάτια μας από την πολύωρη χρήση.

Όσο όμορφο και προσεγμένο με μοντέρνες γραμμές είναι εξωτερικά το vivo V29 Lite 5G, άλλο τόσο είναι και εσωτερικά. Στην “καρδιά” της συσκευής θα βρούμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695, αρχιτεκτονικής 6nm, με τη GPU να είναι η Adreno 619 για ακόμα πιο ομαλό gaming. Όσον αφορά τον κύριο επεξεργαστή, αυτός αποτελείται από 2 πυρήνες χρονισμένους στα 2.2 GHz και 6 στα 1.8 GHz, μαζί με 8GB RAM αλλά και άλλα 8GB RAM μέσω του Extended RAM 3.0, κάνοντας τη χρήση του ακόμα πιο ομαλή, και μπορούμε να έχουμε μέχρι και 27 εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα στο background. Επιπλέον, δε θα πρέπει να παραλείψουμε πως η συσκευή, η οποία τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 13 με FunTouch OS 13, διαθέτει 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, απαλλάσσοντάς μας από το άγχος της αποθήκευσης αρχείων στη συσκευή μας.

, vivo V29 Lite 5G: Flagship χαρακτηριστικά σε τιμή mid-range

Όσον αφορά τα οπτικά μέρη της συσκευής, στη μπροστινή επιφάνεια θα βρούμε τη selfie κάμερα των 16MP (f/2.45) για καθαρές φωτογραφίες και video, ενώ στο πίσω μέρος θα βρούμε τριπλή κάμερα, με τον κύριο φακό να είναι στα 64MP (f/1.79) με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, ενώ θα βρούμε και μια Bokeh camera στα 2MP (f/2.4) όπως και μια super macro camera στα 2MP (f/2.4) που μπορεί να φωτογραφίσει αντικείμενα σε απόσταση μόλις 4 εκατοστών από αυτά.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας της κύριας κάμερας βοηθάει τους χρήστες να καταγράψουν video σε ανάλυση Full HD στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο το οποίο ξεχωρίζει για την ομαλότητά του μιας και το hardware της κάμερας αναγνωρίζει αμέσως την κίνηση και προσαρμόζεται έτσι ώστε να μην τραβάμε “κουνημένα” video. Επιπλέον, η κύρια κάμερα των 64MP απορροφά 6 φορές περισσότερο φως έτσι ώστε οι λήψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας να είναι καθαρές, γεμάτες λεπτομέρειες και χωρίς θόρυβο, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι φωτογραφίες και τα video ξεχωρίζουν για την καθαρότητα και την ευκρίνειά τους.

Με το vivo V29 Lite 5G στα χέρια μας, έχουμε μια εμπειρία χρήσης η οποία συνδυάζει τεχνικά χαρακτηριστικά flagship κατηγορίας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη του χρήστη και με το παραπάνω, ο οποίος έχει στην κατοχή του όχι μόνο ένα συμπαγές smartphone με ελκυστικό design, αλλά ένα δυνατό σύνολο που ξεχωρίζει για την ποιότητά του.

, vivo V29 Lite 5G: Flagship χαρακτηριστικά σε τιμή mid-range

Λειτουργικό σύστημα: Android 13 με FunTouch OS 13

Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 695
GPU: Adreno 619
RAM/ ROM: 8GB/256GB
Οθόνη: 6.78″, AMOLED curved, 2400×1080 pixels, 120Hz ρυθμός ανανέωσης, Φωτεινότητα 1300 nits
Κύρια κάμερα: 64 Megapixel Wide, αισθητήρας 1″, f/1.79, OIS
Bokeh camera στα 2MP (f/2.4)
Super macro camera στα 2MP (f/2.4)
Selfie: 16 Megapixel, f/2.45
Κάρτα μνήμης: Όχι
Συνδεσιμότητα: 5G (Dual SIM Dual Standby (DSDS), e-SIM
Άλλα: Αντοχή σε σκόνη και νερό με πιστοποίηση IP54

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra και Χ100s: Διέρρευσε online η πρώτη επίσημη φωτογραφία τους

Η Vivo προετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσίασης που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ναυαρχίδες, τα X100 Ultra και X100s.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.