vivo V29 Pro: Teaser αποκαλύπτει τα πιο σημαντικά specs

vivo V29 Pro, vivo V29 Pro: Teaser αποκαλύπτει τα πιο σημαντικά specs

Έτοιμη να αποκαλύψει το vivo V29 Pro είναι η κινεζική εταιρεία, αφότου παρουσίασε το V27 Pro στις αρχές Μαρτίου. Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι πως το V28 Pro είναι άφαντο, ενώ από μόνη της τόσο σύντομη νέα παρουσίαση μοντέλου είναι παράξενη.

Η vivo Philippines δημοσίευσε μια σελίδα teaser για το επερχόμενο V29 Pro, το οποίο “έρχεται σύντομα”. Αυτή η σελίδα αποκαλύπτει τις περισσότερες από τις κύριες προδιαγραφές της συσκευής, επομένως είναι εφικτή μια σύγκριση με τον προκάτοχό της.

Το vivo V29 Pro έρχεται με κυρτή οθόνη αφής OLED 6,7 ιντσών 1080p 120 Hz, σύστημα τριπλής πίσω κάμερας 64 MP, κύρια μπροστινή κάμερα 50 MP ( κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες από μία) και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για Γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 66 W. Το τηλέφωνο θα έχει 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Σε σύγκριση με το V27 Pro, το V29 Pro έχει πιθανώς την ίδια οθόνη, διαφορετική κύρια πίσω κάμερα (το παλιό είχε 50 MP) και μεγαλύτερη μπαταρία. Το V27 Pro προσφέρεται επίσης με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά έχει και άλλες εκδόσεις.

Προφανώς το V29 Pro θα τρέχει Android 13 με το skin Funtouch 13 της vivo.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.