Vivo V5 Plus: Επίσημα με dual selfie κάμερα 20MP και 8MP

Η προσθήκη διπλής κάμερας στην πίσω πλευρά smartphones, ακόμη και αν αυτά δεν ανήκουν στην high-end κατηγορία, είναι κάτι που συμβαίνει όλο και πιο συχνά. Η διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά, είναι κάτι πιο σπάνιο.

Η Vivo ανακοίνωσε επίσημα το νέο Vivo V5 Plus με διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά, η οποία είναι 20 Megapixel και 8 Megapixel με “selfie softlight” flash.

Η 20 Megapixel κάμερα χρησιμοποιεί αισθητήρα Sony IMX376 1/2.78″ με διάφραγμα φακού f/2.0 και σύστημα 5P lens. Η δεύτερη κάμερα 8 Megapixel έχει διάφραγμα φακού f/2.0 και χρησιμοποιείται για την καταγραφή πληροφοριών βάθους. Η κάμερα θα έχει ανάλογη λειτουργία με το Portrait Mode του iPhone, μόνο που η διπλή κάμερα του iPhone 7 Plus είναι στην πλάτη. Με την λειτουργία αυτή μπορείς να κάνεις θολό το background της εικόνας και να εστιάσεις στο πρόσωπο. Το refocus μπορεί να γίνει ακόμη και αφού έχει τραβηχτεί η φωτογραφία. Η κάμερα στην πλάτη είναι στα 16 Megapixel με LED flash, διάφραγμα φακού f/2.0 και 4K video recording.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Vivo V5 Plus, σε αυτά περιλαμβάνονται οθόνη 5.5 ιντσών 1080p με 2.5D curved Gorilla Glass 5, επεξεργαστής Snapdragon 625, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Διαθέτει μπαταρία 3160mAh, τρέχει Android 6.0 Marshmallow με Funtouch OS 3.0. Στο κεντρικό κουμπί είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ το κινητό έρχεται με custom-made AK4376 ειδικό Hi-Fi audio chip, το οποίο παρέχει signal-to-noise ratio έως και 115dB. Οι διαστάσεις του smartphone είναι 152.58x74x7.26 χλστ. και ζυγίζει 158.6 γρ.

Θα διατεθεί μόνο σε χρυσό χρώμα, είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και η πλάτη θυμίζει κάτι από iPhone. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Vivo V5 Plus dual selfie camera, Vivo V5 Plus: Επίσημα με dual selfie κάμερα 20MP και 8MP

Vivo V5 Plus dual selfie camera, Vivo V5 Plus: Επίσημα με dual selfie κάμερα 20MP και 8MP

Vivo V5 Plus dual selfie camera, Vivo V5 Plus: Επίσημα με dual selfie κάμερα 20MP και 8MP

Vivo V5 Plus dual selfie camera, Vivo V5 Plus: Επίσημα με dual selfie κάμερα 20MP και 8MP

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Άχρηστα πράματα ρε φίλε

Άγγελος

Όντως είναι τόσο λεπτό όσο στις φώτο ?!

giorgis

που τα ειδες τα αχρηστα πραγματα ρε φιλε θα μας τρελανεις το οτι δεν εβαλε διπλη την πισω καμερα οπως πολλες εταιρειες και την εβαλε μπροστα αυτο οντως μπορει να φανει αχρηστο για μερικους που βολευονται και με 5 megapixels αλλα απο την αλλη ειναι η καλυτερη selfie καμερα που εχει βγει σε κινητο και το κατακρινεις γιατι πολυ απλα επειδη δεν γραφει apple samsung i καποια επωνυμη μαρκα αν εγραφε θα σχολιαζες θετικα πιστευο την κινηση αυτη αλλα γραφει vivo οποτε λες κινεζια σκουπιδια κατευθειαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.