vivo X Fold+: Με μεγαλύτερη μπαταρία και σε νέο κόκκινο χρώμα;

vivo x fold+, vivo X Fold+: Με μεγαλύτερη μπαταρία και σε νέο κόκκινο χρώμα;

Πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο X Fold+ της vivo, που δεν θα λέγεται X Fold S όπως αρχικά περιμέναμε. Αυτό που γνωρίζαμε ήδη είναι πως συγκριτικά με το αρχικό X Fold, θα φορούσε το αναβαθμισμένο chipset Snapdragon 8+ Gen 1, καθώς και θα υποστήριζε γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 80 W. Μερικές λεπτομέρειες επιπλέον σχετικά με την ακόμα μη ανακοινωθείσα συσκευή έγιναν γνωστές χάρη σε μια ανάρτηση στο Weibo από τον Αντιπρόεδρο της vivo, Jia Jingdong.

Ο Jia αποκάλυψε ότι το X Fold+ θα έρθει σε νέο κόκκινο χρώμα – τη στιγμή που το X Fold προσφέρεται μόνο σε μαύρο και μπλε. Μας λένε επίσης ότι το νέο τηλέφωνο θα διαθέτει μπαταρία 4.730 mAh, από 4.600 mAh που είχε το original. Στην teaser εικόνα παίρνουμε μια πολύ μικρή ιδέα για το κόκκινο X Fold+ και πώς θα μοιάζει. Δυστυχώς, η ποιότητα της εικόνας δεν είναι και η καλύτερη, αλλά από το τίποτα…

vivo x fold+, vivo X Fold+: Με μεγαλύτερη μπαταρία και σε νέο κόκκινο χρώμα;

Εκτός από το SoC, τη χωρητικότητα της μπαταρίας, την αυξημένη ενσύρματη φόρτιση και το νέο χρώμα, το vivo X Fold+ αναμένεται να είναι πανομοιότυπο με το X Fold. Περιμένουμε ίδια εσωτερική οθόνη 8,03 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ίδια εξωτερική οθόνη 6,53 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 12 GB RAM, 256/512 GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα 50 MP με OIS, 12 MP 2x zoom snapper, περισκόπιο 8 MP, κάμερα ζουμ 5x, 48 MP ultrawide και 16 MP .

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.