vivo X Fold2, X Flip και Pad2: Φήμες για κυκλοφορία στις 20 Απριλίου

vivo x fold2, vivo X Fold2, X Flip και Pad2: Φήμες για κυκλοφορία στις 20 Απριλίου

Διαρροές για τα vivo X Fold2 και X Flip κυκλοφορούν πολύ τους τελευταίους δύο μήνες και τώρα υπάρχουν πληροφορίες για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορία τους.

Με βάση πληροφορίες που παρέχονται από έναν αξιόπιστο leakster από την Κίνα, η vivo θα παρουσιάσει τα τελευταία της foldable και το νέο της tablet στις 20 Απριλίου.

vivo x fold2, vivo X Fold2, X Flip και Pad2: Φήμες για κυκλοφορία στις 20 Απριλίου

Εκτός από την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας, επιβεβαιώθηκαν και κάποιες προδιαγραφές και για τις τρεις συσκευές μαζί με μερικές νέες επίσημες εικόνες των foldable. Το vivo X Fold2 αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσει με οθόνη AMOLED 8,03 ιντσών με ανάλυση 1916×2160 px. Η συσκευή θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 2 και θα διαθέτει επίσης ενσύρματη φόρτιση 120W και ασύρματη φόρτιση 50W.

vivo x fold2, vivo X Fold2, X Flip και Pad2: Φήμες για κυκλοφορία στις 20 Απριλίου

Το X Flip clamshell foldable, από την άλλη, λέγεται ότι φέρνει ένα chipset Snapdragon 8+ Gen 1 μαζί με μια μπαταρία 4.400mAh με φόρτιση 44W και έναν κύριο αισθητήρα 50MP Sony IMX866. Το vivo Pad 2, τέλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει με οθόνη LCD 144Hz με ανάλυση 1800x2880px και ratio 7:5, μεταλλικό σώμα και chipset Dimensity 9000+.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.