vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh

vivo x note, vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh

Το vivo X Note είναι ένα τεράστιο smartphone με οθόνη Samsung E5 AMOLED 7 ” με ανάλυση QHD+, κατάλληλο για multitasking. Η οθόνη έχει διαστάσεις 21:10 (ανάλυση 3.080 x 1.440 px), ενώ υπόσχεται μέγιστη φωτεινότητα 1.500 nits και κάλυψη DCI-P3 112%.

Κάτω από την οθόνη υπάρχει μια μεγάλη συσκευή ultrasonic ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από την Qualcomm, που μπορεί να σκανάρει δύο δακτυλικά αποτυπώματα ταυτόχρονα, προσφέροντας 50.000 φορές περισσότερη ασφάλεια από ότι με το ένα, σύμφωνα με τη vivo.

vivo x note, vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh vivo x note, vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh vivo x note, vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh

Tο vivo X Note τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 1 και έχει βασική διαμόρφωση 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει, ωστόσο και η έκδοση 12/512 GB. Για περισσότερη ασφάλεια, η εταιρεία για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τη “Secure Processing Unit” (SPU), ενώ το chipset ψύχεται από έναν τεράστιο θάλαμο ατμών (47.132 mm²) και ένα φύλλο γραφίτη.

vivo x note, vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh

Η συσκευή έρχεται με τετραπλή κάμερα, με κύρια μια 50MP ISOCELL GN1 – 1/1,3”, 1,2μm εγγενή pixel, 2,4μm με binning. Ο φακός φέρει την επίσημη ονομασία «ZEISS Vario-Tessar» και έχει αντιανακλαστική επίστρωση T*.

vivo x note, vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh

Υπάρχει ακόμα μία περισκοπίου με εστιακή απόσταση 125 mm (διάφραγμα f/3,4), δηλαδή οπτική μεγέθυνση 5x (και ψηφιακό ζουμ έως και 60x), μια μονάδα 12 MP (IMX663) με φακό 47 mm (f/2.0), η οποία λειτουργεί σε μεγέθυνση 2x και μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 48 MP με 14 mm φακός (114°).

vivo x note, vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh

Η μπαταρία φαίνεται να είναι κάπως μικρή καθώς έχει χωρητικότητα μόνο 5.000 mAh. Φορτίζει στα 80 W με καλώδιο και στα 50 W ασύρματα, γεγονός που είναι απογοητευτικό για μια τόσο μεγάλη συσκευή.

vivo x note, vivo X Note: Με τεράστια οθόνη 7″ αλλά μπαταρία μόνο 5.000 mAh

Το Note είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Μπλε, Μαύρο και Γκρι. Και τα τρία έχουν δερμάτινη υφή με ψεύτικη ραφή στο πίσω μέρος. Το βασικό vivo X Note (8/256 GB) ξεκινά από 865€, ενώ το μοντέλο 12/512 GB είναι στα 1.010 €.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

Με aspect ratio 21/10……κρίμα και άντε γεια….

Koukoz

Android flagships ή αλλιώς όταν τα iphones γίνονται ο ορισμός του VFM

Ιωάννης

Αγοράστε ενα μεταχειρισμένο huawei mate 20 X από ebay να βρείτε την υγεία σας.

Λευτέρης

Πουλαω το δικο μου.

Λευτέρης

Τεραστια οθονη σε σχημα σοκοφρετας; Δηλαδη τι να πουν αυτοι που εχουν το mi max 3 η και τα προηγουμενα και τι να πω εγω που εχω το Mate 20 X με 7.2 οθονη.

Ηθελα να το δωσω να παω σε ποιο καινουριο κινητο για καλυτερη καμερα αλλα ειδα απο κοντα S22 Ultra και Vivo X80 Pro και ηταν τα μισα απο το δικο μου οποτε παω για FF φωτογραφικη.

Bασιλική

Έχω κι εγώ το mate 20X, τι να πω γιαυτό το μεγαθήριο. Ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο αλλά είναι στενόμακρα, όπως είπε κάποιος πιο πάνω, σαν σοκοφρέτα. Δεν θέλω αναδιπλούμενο (είναι και πανάκριβα), θέλω το mate 20X με τα ίδια χαρακτηριστικά και νεώτερη κυκλοφορία. Σκέφτομαι να ξαναπάρω το ίδιο από το amazon. Εν τω μεταξύ, εσείς βρήκατε κάτι ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.