vivo X100 Pro: Αποκαλύφθηκε πόσο θα κοστίζει στην Ευρώπη

vivo X100 Pro, vivo X100 Pro: Αποκαλύφθηκε πόσο θα κοστίζει στην Ευρώπη

Το vivo X100 Pro ανακοινώθηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα στην εγχώρια αγορά. Στη συνέχεια, έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο στα μέσα Δεκεμβρίου και κυκλοφόρησε στην Ινδία μέσα στον Ιανουάριο.

Αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν διαθέσιμο και στην Ευρώπη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τηλέφωνο θα διατίθεται μόνο σε δύο αγορές προς το παρόν. Στην Αυστρία και την Τσεχία.

Aν και το vivo X100 Pro δεν είναι στη λίστα των ιστοτόπων αυτών των χωρών, η εταιρεία ανακοίνωσε την τιμολόγηση. Το smartphone θα κοστίζει 1.199 €.

Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό προϊόν με πολύ δυνατό σύστημα κάμερας – ίσως το καλύτερο σε smartphone που κυκλοφόρησαν το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Ωστόσο, η τιμή του είναι λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο, αφού η αντίστοιχη τιμή στην Ινδία μεταφράζεται σε 999 €.

Το X100 Pro έρχεται σε μία μόνο έκδοση, με 16 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Θυμίζουμε πως είναι εξοπλισμένο με το chipset Dimensity 9300. Διαθέτει οθόνη LTPO AMOLED 6,78 ιντσών 1260×2800 120 Hz με μέγιστη φωτεινότητα 3.000 nit, σύστημα τριπλής πίσω κάμερας (50 MP κύρια με OIS, 50 MP ultrawide με αυτόματη εστίαση, 50 MP περισκοπίου με 4,3x οπτικό ζουμ και OIS) και μπαταρία 5.400 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 100W και ασύρματη φόρτιση 50W. Τρέχει Android 14 με το Funtouch 14 της vivo.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.