vivo X100 Pro: Θα προσφέρει δορυφορική συνδεσιμότητα;

Vivo X100 Pro, vivo X100 Pro: Θα προσφέρει δορυφορική συνδεσιμότητα;

Η δορυφορική συνδεσιμότητα σε smartphone φαίνεται να είναι το επόμενο μεγάλο χαρακτηριστικό και φαίνεται πως το vivo X100 Pro θα την υποστηρίζει.

Σύμφωνα με το leakster WhyLab, το επερχόμενο smartphone της vivo θα διαθέτει δορυφορικά μηνύματα. Το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφορικής της Κίνας (MIIT) πιστοποίησε πρόσφατα το X100 Pro (αριθμός μοντέλου V2309A) και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο φύλλο προδιαγραφών είναι η αμφίδρομη δορυφορική ανταλλαγή μηνυμάτων.

Vivo X100 Pro, vivo X100 Pro: Θα προσφέρει δορυφορική συνδεσιμότητα;

Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι το X100 Pro θα μπορεί να μεταδίδει και να λαμβάνει κείμενα, εικόνες, ηχογραφήσεις φωνής και ακόμη και βίντεο σε περιοχές χωρίς Wi-Fi ή συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας.

Με βάση αυτό, το vivo X100 Pro θα είναι εξοπλισμένο με το chipset Dimensity 9300 της MediaTek και ένα ξεχωριστό τσιπ Unisoc V8821 που θα χειρίζεται τη δορυφορική συνδεσιμότητα.

Προηγούμενα δημοσιεύματα θέλουν τη συσκευή να διαθέτει κύριο αισθητήρα 53MP 1/1,43″. Το σύστημα της κάμερας θα συμπληρώνεται από έναν φακό πορτραίτου 50MP (IMX758) με οπτικό ζουμ 2x και μια μονάδα περισκοπίου 64MP (OmniVision OV64B) με ισοδύναμο φακό 100mm με εγγενή pixel 0,7μm και διάφραγμα f/2,5.

Η σειρά vivo X100 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον επόμενο μήνα και θα αποτελείται από τρία μοντέλα, τα vivo X100, vivo X100+ και vivo X100 Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

ωραια νεα ….. αλλα παντα υπαρχει ανα “Αλλά”
υπαρχουν μονο 3 δορυφοροι που υποστηριζουν αυτη την δυνατοτητα και ειναι μονο στην Κινα, που τυχανει να εχει 1,4 Δις πληθυσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.