Smartphones

vivo X100: Σε ζωντανή φωτογραφία και στο Geekbench με Dimensity 9300 SoC

Η σειρά X100 της vivο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο (έως τρία) μοντέλα και το πρώτο (ή τα πρώτα δύο) από αυτά θα ανακοινωθεί σε μια εκδήλωση στις 13 Νοεμβρίου.

Mετά τα αποτελέσματα στο AnTuTu, τώρα ήρθε η σειρά του τηλεφώνου να περάσει και από το Geekbench. Ένα X100 με τον αριθμό μοντέλου V2309A εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων αποτελεσμάτων του Geekbench, επιτυγχάνοντας μια βαθμολογία 1.643 στις δοκιμές ενός πυρήνα και 7.199 στις δοκιμές πολλαπλού πυρήνα.

Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Dimensity 9300 της MediaTek, τρέχει το Android 14 και το μοντέλο που δοκιμάστηκε διαθέτει 12GB μνήμη RAM. Σίγουρα, ωστόσο, η vivo θα προσφέρει πρόσθετες επιλογές.

Το X100 πιστοποιήθηκε με υποστήριξη για καλώδιο φόρτισης 120W, και αναμένεται να έρθει με αλγόριθμους και επεξεργασία κάμερας που θα επιτρέπουν τις καλύτερες φωτογραφίες ηλιοβασιλέματος που έχουν καταγραφεί ποτέ σε ένα τηλέφωνο, σύμφωνα με στελέχη της vivo.

Aκόμα, ένας χρήστης του Weibo μοιράστηκε μια ζωντανή εικόνα αυτού που φαίνεται να είναι ένα X100 από το πίσω μέρος.

Η συσκευή εμφανίζεται σε ένα γαλάζιο χρώμα, το οποίο έχουμε ήδη δει σε διαρροές, αλλά το αστραφτερό, ομόκεντρο μοτίβο δεν είναι τόσο εμφανές όσο φαινόταν στα renders. Ωστόσο, οι κυματιστές μορφές του πίσω γυαλιού φαίνονται καθαρά. Το ίδιο συμβαίνει και με το camera island που είναι όπως το περιμέναμε.

Επεξεργάστηκε την 6 Νοεμβρίου 2023 9:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.