vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

vivo X100s, vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου. Το νέο smartphone θα ονομάζεται vivo X100s και θα φτάσει στην κινεζική αγορά φορώντας το ίδιο SoC Dimensity 9300 της Mediatek με τον προκάτοχό του, σύμφωνα με τον διάσημο leakster του Weibo, Digital Chat Station.

Ο σχεδιασμός της συσκευής φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί, με το τηλέφωνο να έχει επίπεδη οθόνη “1,5K” με “υπερ στενά” πλαίσια, επίπεδο μεταλλικό πλαίσιο και γυαλί τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος.

Το τηλέφωνο θα προσφέρεται σε λευκό, μαύρο, γαλάζιο και “τιτάνιο”. Το τελευταίο δεν είναι σαφές αν αναφέρεται μόνο στο όνομα ενός χρώματος ή αν θα χρησιμοποιηθεί και το υλικό, ακολουθώντας την τάση της εποχής. Τα πάντα είναι υψηλής ποιότητας, όπως είναι αναμενόμενο σε επίπεδο ναυαρχίδας, και προφανώς το γυάλινο σώμα έχει πολύ καλή αίσθηση.

Σε αυτό το σημείο δεν είναι σαφές τι άλλο θα το διαφοροποιήσει από το X100, εκτός από τις ελαφρώς διαφορετικές χρωματικές επιλογές, την επίπεδη οθόνη και το επίπεδο πλαίσιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.