vivo X200: Aυτός είναι ο μπροστινός σχεδιασμός και δείγματα της κάμερας

vivo X200, vivo X200: Aυτός είναι ο μπροστινός σχεδιασμός και δείγματα της κάμερας

Η σειρά vivo X200 κυκλοφορεί στις 14 Οκτωβρίου στην Κίνα και η καμπάνια teaser συνεχίζεται, με τις πιο πρόσφατες προσθήκες να είναι εικόνες του μπροστινού μέρους του επερχόμενου smartphone δίπλα στο περσινό X100 καθώς και μερικά δείγματα κάμερας από τον κύριο φακό και τον φακό περισκοπίου.

Τις τελευταίες εικόνες μοιράστηκε το Product Manager της vivo Han Boxiao και μπορούμε να δούμε τη μεγάλη αλλαγή σχεδιασμού σε σύγκριση με το περυσινό X100. Η επερχόμενη συσκευή διαθέτει επίπεδο πλαίσιο με γυαλιστερή εμφάνιση αλουμινίου. Η οθόνη δεν έχει καμπύλες και είναι επίπεδη με μια μονή τρύπα στο μπροστινό μέρος για την κάμερα selfie της. Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε πιο λεπτά πλαίσια γύρω από το πάνελ.

Ακολουθεί ένα ζευγάρι δείγματα φωτογραφιών από τον αντίστοιχο κύριο αισθητήρα 23 mm, που φημολογείται ότι είναι ο Sony IMX921 και η μονάδα περισκοπίου που φημολογείται ότι είναι 70 mm Sony IMX882. Και οι δύο αισθητήρες είναι 50MP και στη δεύτερη φωτογραφία μπορούμε να δούμε εντυπωσιακές δυνατότητες τηλεφακού macro από τον φακό ζουμ περισκοπίου.

Η vivo ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα πραγματοποιήσει το συνέδριο προγραμματιστών vivo στις 10 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του OriginOS 5 που θα κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά X200.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Διέλυσε τον ανταγωνισμό στο AnTuTu με Dimensity 9400 SoC

Η vivo πρόκειται να αποκαλύψει τη σειρά X200, η οποία θα περιλαμβάνει τα Χ200, Χ200 Pro και Χ200 Pro mini, στις 14 Οκτωβρίου.

Smartphones vivo vivo Android smartphones Vivo smartphones

vivo X200: Νέα επίσημη εικόνα της επερχόμενης ναυαρχίδας τη δείχνει σε δύο εντυπωσιακά χρώματα

Η vivo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη ναυαρχίδα της σειράς X200 στις 14 Οκτωβρίου και μέχρι τότε τροφοδοτεί με teaser το κινεζικό Weibo.

Smartphones vivo vivo Android smartphones Vivo smartphones

vivo X Fold 4: Αυτά είναι τα specs της κάμερας και της μπαταρίας

To vivo X Fold 4 δεν αναμένεται να φτάσει μέχρι το 2025, αλλά οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με κάμερα και μπαταρία έχουν ήδη διαρρεύσει.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Η σειρά αποκτά έκδοση mini και αναβαθμισμένη κάμερα

Η σειρά vivo X200 θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει τα vivo X200 και vivo X200 Pro μαζί με το vivo X200 Pro mini.