vivo X200: Νέα επίσημη εικόνα της επερχόμενης ναυαρχίδας τη δείχνει σε δύο εντυπωσιακά χρώματα

vivo X200, vivo X200: Νέα επίσημη εικόνα της επερχόμενης ναυαρχίδας τη δείχνει σε δύο εντυπωσιακά χρώματα

Η vivo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη ναυαρχίδα της σειράς X200 στις 14 Οκτωβρίου και μέχρι τότε τροφοδοτεί με teaser το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια νέα εικόνα του vivo X200 σε δύο εντυπωσιακά χρώματα.

Σε μια ανάρτηση στο Weibo, ο διευθυντής προϊόντων της vivo, Han Boxiao μοιράστηκε μια εντυπωσιακή εικόνα του επερχόμενου vivo X200. Το τηλέφωνο εμφανίζεται σε δύο κομψά χρώματα, με την μπλε παραλλαγή να ξεχωρίζει καθώς η απόχρωσή της αλλάζει ανάλογα με τον φωτισμό, Κατά τα άλλα, το smartphone διατηρεί ένα σχέδιο που μοιάζει οικείο, καθώς θυμίζει το vivo X100.

Η επερχόμενη σειρά vivo X200 πρόκειται να διαθέτει τρία μοντέλα αυτή τη φορά. Εκτός από την τυπική έκδοση, υπάρχει ένα μοντέλο Pro αλλά και ένα vivo X200 Pro mini.

Eπιστρέφοντας στο vivo X200 Pro, φημολογείται ότι θα διαθέτει το επερχόμενο chipset Dimensity 9400 από την MediaTek. Επιπλέον, πρόκειται να διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας, του οποίου οι δυνατότητες ζουμ παρουσιάστηκαν σε ένα πρόσφατο δείγμα κάμερας που κοινοποίησε η εταιρεία.

Επίσης, το X200 φημολογείται ότι διαθέτει μια ευρύχωρη οθόνη OLED 6,78 ιντσών με ανάλυση 1,5K και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επιπλέον, η vivo είναι πιθανό να ενσωματώσει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σε ολόκληρη τη σειρά X200.

Κατά τα άλλα, ακούγεται ότι αυτή η σειρά μπορεί να είναι η πρώτη από τη vivo που θα ενσωματώνει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης της Google, όπως το Circle to Search.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones Vivo smartphones

vivo X Fold 4: Αυτά είναι τα specs της κάμερας και της μπαταρίας

To vivo X Fold 4 δεν αναμένεται να φτάσει μέχρι το 2025, αλλά οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με κάμερα και μπαταρία έχουν ήδη διαρρεύσει.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Η σειρά αποκτά έκδοση mini και αναβαθμισμένη κάμερα

Η σειρά vivo X200 θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει τα vivo X200 και vivo X200 Pro μαζί με το vivo X200 Pro mini.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X200: Το πρώτο δείγμα της κάμερας αναδεικνύει τις δυνατότητες ζουμ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Αν και απέχουμε σχεδόν ένα μήνα από την αποκάλυψη του vivo X200, η εταιρεία έχει ξεκινήσει τα teaser δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην κάμερα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Επιβεβαιώθηκε το chipset και η ταχύτητα φόρτισης

Η σειρά vivo X200 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Οκτωβρίου σε μια εκδήλωση στο Πεκίνο και ήδη έχουν ακουστεί πολλές φήμες.