vivo X200: Το πρώτο δείγμα της κάμερας αναδεικνύει τις δυνατότητες ζουμ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

vivo X200, vivo X200: Το πρώτο δείγμα της κάμερας αναδεικνύει τις δυνατότητες ζουμ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Αν και απέχουμε σχεδόν ένα μήνα από την επίσημη αποκάλυψη της σειράς vivo X200, η εταιρεία έχει ξεκινήσει τα teaser δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην κάμερα.

Σε αυτή την περίπτωση, η vivo δημοσίευσε πρόσφατα ένα δείγμα της κάμερας του Χ200 στο Weibo, η οποία, ωστόσο, έχει υποστεί συμπίεση. Ακόμα, είναι άγνωστο το εάν έχει υποστεί επεξεργασία με εργαλεία που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, επομένως είναι δύσκολο να κριθεί η κάμερα.

Η vivo επέλεξε να δημοσιεύσει αυτό το δείγμα για να παρουσιάσει τις δυνατότητες ζουμ της κάμερας X200 και να δείξει πώς λειτουργεί η κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

vivo X200, vivo X200: Το πρώτο δείγμα της κάμερας αναδεικνύει τις δυνατότητες ζουμ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Εκτός από το δείγμα της κάμερας που δημοσιεύτηκε από την εταιρεία, έχουμε μερικές επιπλέον πληροφορίες για την κάμερα του X200 χάρη στον Digital Chat Station. Ο αξιόπιστος Κινέζος tipster μόλις διέρρευσε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την κάμερα του X200, όπως ότι θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα 50 megapixel IM921 της Sony (μέγεθος 1/1,56 ίντσας), ο οποίος θα διαθέτει διάφραγμα f/1,57.

Επιπλέον, το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με μια δεύτερη ultrawide κάμερα 50 megapixel με αισθητήρα Samsung JN1, καθώς και μια τρίτη κάμερα περισκοπίου telephotoSony IMX882 50 megapixel με διάφραγμα f/2,57 και εστιακή απόσταση 70 mm. Το πιο σημαντικό είναι ότι η κάμερα του X200 θα διαθέτει υβριδικό ζουμ 10x, σύμφωνα με τον leaker.

Εκτός από τις λεπτομέρειες της κάμερας, ο DCS αναφέρει ότι η σειρά X200 θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Dimensity 9400 της MediaTek, κάτι που γνωρίζαμε ήδη από τις προηγούμενες αναφορές.

Επίσης, το X200 λέγεται ότι διαθέτει μια μεγάλη οθόνη OLED 6,78 ιντσών με ανάλυση 1,5K και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η Vivo αναμένεται να χρησιμοποιεί αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη για ολόκληρη τη σειρά X200.

Άλλα χαρακτηριστικά του X200 που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί περιλαμβάνουν μια μπαταρία 5.800 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 90W, Android 15 και μπροστινή θύρα 32 megapixel.

Η Vivo έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα παρουσιάσει ολόκληρη τη σειρά X200 στις 14 Οκτωβρίου, αλλά μέχρι τότε τα teaser θα συνεχίζονται.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Επιβεβαιώθηκε το chipset και η ταχύτητα φόρτισης

Η σειρά vivo X200 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Οκτωβρίου σε μια εκδήλωση στο Πεκίνο και ήδη έχουν ακουστεί πολλές φήμες. 

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Η vivo ανακοίνωσε εκδήλωση λανσαρίσματος στις 14 Οκτωβρίου – Έρχεται η σειρά X200;

Η vivo μόλις ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση λανσαρίσματος στις 14 Οκτωβρίου, ωστόσο δεν είπε ποια συσκευή πρόκειται να αποκαλύψει.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo T3 Ultra: Ντεμπούτο για το εξαιρετικά λεπτό smartphone με Dimensity 9200+

Το vivo T3 Ultra έγινε επίσημο με μια κυρτή οθόνη AMOLED, chipset Dimensity 9200+ και εξαιρετικά λεπτό προφίλ 7,6 mm.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo Y300 Pro: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα με αρκετές πρωτιές για την εταιρεία

Το vivo Y300 Pro θα φτάσει την επόμενη εβδομάδα, αποκάλυψε o Jia Jingdong, Πρόεδρος της vivo και GM του Brand and Product Strategy.