Vivo X50e 5G: Επίσημα με Snapdragon 765G και τετραπλό σύστημα κάμερας

, Vivo X50e 5G: Επίσημα με Snapdragon 765G και τετραπλό σύστημα κάμερας

Η Vivo ανακοίνωσε το νεότερο μέλος της σειράς X50 για την αγορά της Ταϊβάν, με το Vivo X50e να φέρνει τετραπλό σύστημα κάμερας, mid-range 5G chipset και οθόνη AMOLED σε μία πιο οικονομική πρόταση από τα υπόλοιπα 5G 50 smartphones.

To Vivo X50e 5G έρχεται με οθόνη AMOLED 6,44 ιντσών, με κάλυψη 103% της χρωματικής γκάμας NTSC και notch τύπου waterdrop, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 32MP. Υπάρχουν συμμετρικά bezel περιμετρικά της οθόνης, με ένα μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος της. Επίσης, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τύπου in-display, ενώ το ακουστικό χρησιμοποιείται και ως ηχείο για stereo ήχο.

, Vivo X50e 5G: Επίσημα με Snapdragon 765G και τετραπλό σύστημα κάμερας

Στο πίσω μέρος του X50e βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP με f/1,79, 13MP τηλεφακό με 2x οπτικό και 20x ψηφιακό ζουμ, 8MP ultra-wide αισθητήρα με οπτικό πεδίο 108 μοιρών και 2MP αισθητήρα για λήψεις macro. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 765G, συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Η μπαταρία του X50e ανέρχεται στα 4,350mAh και υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 33W. Επίσης, υπάρχει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο πάνω μέρος της συσκευής, Hi-Fi chip και υποστήριξη NFC. Το Vivo X50e 5G θα κυκλοφορήσει 1 Οκτωβρίου στην Ταϊβάν με τιμή περίπου 412 ευρώ.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.