Vivo X6: Αφήνει πίσω iPhone 6s με 4GB RAM και Force Touch [leaked video]

Το Vivo X6 είναι το επερχόμενο phablet του Κινέζου, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για μια συσκευή που λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη στις 6 ίντσες, δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X20 και μπαταρία 4000mAh. θα έχει μνήμη RAM 4GB, με 1GB RAM ειδικά για την GPU.

To κινητό διέρρευσε σήμερα σε φωτογραφία στην οποία δείχνει να μην έχει καθόλου bezel, έχει 2.5D glass αλλά και τεχνολογία Force Touch. H ίδια η Vivo μέσα από teaser έχει αποκαλύψει ότι το Vivo X6 θα έρθει σε χρυσό, ασημί και rose gold χρώμα, ενώ το κινητό θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο στο 98%.

Επιπλέον, το Vivo X6 έχει διαρρεύσει σε video όπου εμφανίζεται να ανοίγει τα apps πιο γρήγορα από το iPhone 6s.

Vivo X6: Αφήνει πίσω iPhone 6s με 4GB RAM και Force Touch [leaked video], Vivo X6: Αφήνει πίσω iPhone 6s με 4GB RAM και Force Touch [leaked video]

Vivo X6: Αφήνει πίσω iPhone 6s με 4GB RAM και Force Touch [leaked video], Vivo X6: Αφήνει πίσω iPhone 6s με 4GB RAM και Force Touch [leaked video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioannis

Vivo βρε παιδιά…σαν να λέμε rols roys

Βαγγέλης

Έχω android αλλα ουτε η vivo ουτε κανένας OEM δεν έχει UI animations που τρέχουν σταθερα σταθερά στα 60 fps όπως στα iphones υπο όλες τις συνθήκες και φαίνεται και στο βίντεο.Η χρηστικότητα του android είναι σαφώς ανώτερη αλλά αν απενεργοποιήσει καποιος τα animations απο τα developer options θα δει τη διαφορά στη ταχύτητα της συσκευής του.Εχω android και ξέρω οτι αλλο η θεωρία κατα τα λεγομενα της google και αλλο η πράξη και πρέπει να διορθωθει αυτό καποια στιγμή αν είναι να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις

rose

Ποιο απο τα δυο ειναι το iphone ?
Συγχαρητηρια πανρως στην vivo για τις πρωτοποριες της…….

NtinosMD

Μωρε δε διαφωνω …. καλες και γαμαουα οι κινεζιες στα χαμηλα ποσα. Αυτο που παντα ειχα απορια ειναι σε βαθος χρονο πως κρατανε. Οταν βλεπεις να κυκλοφορουν ακομοι ατομα με Lg G2 , samsung s4 , iphone 5s κλπ και να ρολαρουν ρολογακι αυτοι που πηραν lenovo, vivo, zte κλπ τι εχουν να πουνε πανω στο 3μηνο, 6μηνο, χρονο κλπ?

giannogeorge

Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη.

Orestisomegas

σταθερα στα 60 fps ε? χμμ…. https://www.youtube.com/watch?v=cGCA_v4WUaI

viel

@Orestisomegas στο βοντεο η κοπελα με το ματι μπορει να καταλαβει αν τρεχει με 30 η 60 fps? πραγματικα εντυπωσηαστικα!!!! μιλαμε για το ταλεντο! αλλα ταλεντα ειστε και εσεις που τα πιστευετε

Alex

viel. Ταλενταρα μου, απ οτι φαίνεται το ιδιο βλέπει και η apple που με την έκδοση 9.2 beta εχει διορθωθεί το θέμα σχεδον εξ ολοκλήρου.

viel

@Alex ασχετε τα transitions πολλες φορες ειχαν θεμα απο beta και σε official. αυτο δεν κανει καποιον να ξερει αν τρεχουν στα 60 η 60 fps με το ματι ελεος.

Γιώργος

Σιγά ρε Vivo , έβγαλες καλύτερο κινητό από το iphone και κάτι έγινε , βγάλε καλύτερο από το Note 5 , το S6 , το V10 και το Nexus 6P να σε παραδεχθώ.

Chaos

μαθανε όλοι οι ψωριάρηδες το rose gold ας βάλουν και ένα κουνουπίδι στο πίσω μέρος έτσι για αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.