Vivo X60 Pro+: Επίσημα με προηγμένο σύστημα κάμερας και Snapdragon 888

Vivo X60 Pro+, Vivo X60 Pro+: Επίσημα με προηγμένο σύστημα κάμερας και Snapdragon 888

Η Vivo ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα, Vivo X60 Pro+, η οποία έρχεται με προηγμένο σύστημα κάμερας και gimbal σταθεροποίηση, αλλά και με τη δύναμη του Snapdragon 888. H νέα πρόταση έρχεται ως η δυνατότερη επιλογή της σειράς, μετά την ανακοίνωση των X60 και Χ60 Pro.

Οθόνη και εσωτερικό

Το νέο μοντέλο έρχεται με κυρτή OLED οθόνη 6,56 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240Hz και υποστήριξη περιεχομένου HDR10+. Η ανάλυση της οθόνης παραμένει FHD+, με τη φωτεινότητα να φτάνει μέχρι τα 1.300 nits. Αν και βλέπουμε μικρά bezels περιμετρικά, το chin είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, ενώ στο κέντρο βλέπουμε την οπή για τη selfie κάμερα των 32MP (f/2.5).

Στο εσωτερικό του Vivo X60 Pro+ βλέπουμε το Snapdragon 888 SoC, συνοδευόμενο από 8GB ή 12GB LPDDR5 μνήμης RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου τεχνολογίας UFS 3.1. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.200mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 55W μέσω USB-C. Δυστυχώς, η συσκευή δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, όμως παρέχει τον απαραίτητο φορτιστή. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη.

Vivo X60 Pro+, Vivo X60 Pro+: Επίσημα με προηγμένο σύστημα κάμερας και Snapdragon 888

Κάμερα

Το Vivo X60 Pro+ έρχεται με τετραπλό σύστημα κάμερας (+ αισθητήρα βάθους) στο πίσω μέρος, με Τ* coating της ZEISS και στις δύο πλευρές των αισθητήρων. Ο κύριος αισθητήρας ISOCELL GN1 έρχεται με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, 1.2μm pixels και διάφραγμα f/1.57 για ακόμα καλύτερες νυχτερινές λήψεις. Σε αυτό βοηθάει και η τεχνολογία Super Night Mode 2.0, η οποία μπορεί να λειτουργήσει με μόλις 0.01 lux. Επιπλέον, βελτιώνει την ευαισθησία του αισθητήρα στο φως κατά 38.8% και την ακρίβεια εστίασης κατά 22% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Ο utrawide αισθητήρας IMX598 των 48MP και των 114 μοιρών είναι αυτόν που έρχεται με σύστημα σταθεροποίησης τύπου gimbal. Μπορεί να διορθώσει +-3 μοίρες κίνησης, τρεις φορές περισσότερο δηλαδή από έναν οπτικό σταθεροποιητή. Μαζί βλέπουμε έναν περισκοπικό αισθητήρα 8MP με 5x οπτικό zoom, που μπορεί να φτάσει έως και 60x ψηφιακό zoom. Τέλος, βλέπουμε έναν τηλεφακό των 32MP και έναν αισθητήρα βάθους των 50mm για portraits.

Vivo X60 Pro+, Vivo X60 Pro+: Επίσημα με προηγμένο σύστημα κάμερας και Snapdragon 888

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Vivo X60 Pro+ θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα στην Κίνα. Δυστυχώς, προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Η τιμή της έκδοσης 8GB/128GB ανέρχεται στα 635 ευρώ, ενώ η ακριβότερη έκδοση των 12GB/256GB ανέρχεται στα 765 ευρώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστάρας

χαχαχαχ καλα κατανταει γραφικο πια. Οποιο τουμπανο σε χαρακτηριστικα κινεζικο κινητο ανακοινωνεται, στο τελος του αρθρου διαβαζουμε το κλασικο “δε ξερουμε αν θα κυκλοφορησει ευρωπη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.