Vivo X60 Pro+: Έρχεται στις 21 Ιανουαρίου, με τη δύναμη του Snapdragon 888

Vivo X60 Pro+, Vivo X60 Pro+: Έρχεται στις 21 Ιανουαρίου, με τη δύναμη του Snapdragon 888

Η πραγματική ναυαρχίδα της Vivo, το X60 Pro+, έρχεται στις 21 Ιανουαρίου και φέρνει τη δύναμη του Snapdragon 888 SoC. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την ημερομηνία παρουσίασης της ναυαρχίδας της μέσω ενός poster, το οποίο όμως δε μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη συσκευή.

Βέβαια, τις λεπτομέρειες που δε μας δίνει η Vivo για το X60 Pro+ μας τις δίνει ένα κατάστημα λιανικής στην Κίνα. Σύμφωνα με το κατάστημα, το νέο flagship θα προσφέρει προηγμένο σύστημα τετραπλής κάμερας με εντυπωσιακές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οπτικά μέρη Zeiss και ήχο υψηλής ποιότητας, χωρίς να ξέρουμε το τελευταίο αν είναι για τα ηχεία ή για την εγγραφή ήχου.

Το Vivo X60 Pro+ έρχεται να συνοδεύσει τα X60 και X60 Pro που ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες, με Exynos 1080 SoC. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα δούμε 12GB μνήμης RAM και γρήγορη ενσύρματη φόρτιση στα 55W. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία ανακοίνωσης.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.