Vivo X7: Είναι πιο γρήγορο από Galaxy S7 edge, iPhone 6s Plus [video]

To Vivo X7 πρωταγωνιστεί εδώ και μέρες σε διάφορα teasers και πρόσφατα μάθαμε ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στις 30 Ιουνίου μαζί με το Vivo X7 Plus. Ήδη έχουν επιβεβαιωθεί κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όπως ο Snapdragon 652 και η μνήμη RAM 4GB.

Επιπλέον, το Vivo X7 θα έρθει με ενσωματωμένη μνήμη 64GB, εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Αν και το κινητό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, σήμερα “διέρρευσε” ένα promo video όπου το δείχνει να συγκρίνεται με τα Samsung Galaxy S7 edge και iPhone 6s Plus. Αρχικά συγκρίνεται η ταχύτητα του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, όπου φαίνεται το Vivo X7 να τα πηγαίνει καλύτερα από τις ναυαρχίδες της Samsung και της Apple.

Ωστόσο, η σύγκριση δεν σταματά εκεί, βλέπουμε και app load test (όπως αυτά που συνηθίζουν να κάνουν οι youtubers όταν κυκλοφορεί μια νέα συσκευή), στο οποίο το Vivo X7 και πάλι κερδίζει.

Αυτό που προφανώς θέλει να δείξει η Vivo είναι ότι το X7 θα είναι γρήγορο κινητό έστω και αν δεν φορά Snapdragon 820.

Δείτε το video:

vivo x7 iphone 6s plus galaxy s7 edge, Vivo X7: Είναι πιο γρήγορο από Galaxy S7 edge, iPhone 6s Plus [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Καλα στα teasers video και εγω μπορω να κανω ενα s3 ποιο γρηγορο απο ενα s7 edg, οταν βγει στην αγορα θα δουμε το κλαμα της αρκούδας

GS

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει σε εγρήγορση το Vivo πάντως το S7 είναι το λεγόμενο beast και δεν μπορείς εύκολα να το ξεπεράσεις εύκολα παρότι θαυμάζω την πρόοδο των Κινέζων.Ίσως θέλει λίγο καιρό ακόμα για ένα τηλέφωνο να το ξεπεράσει.Είναι βαρύ το όνομα Galaxy όσο και το Samsung.

Aργυρης

@GS Βαρυ ξε βαρυ το ονομα και το vivo και το iphone με τη μιση ραμ ηταν 13-15 δευτερολεπτα πιο γρηγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 & X100 Pro: Παγκόσμιο ντεμπούτο για τα flagship smartphones

Η ναυαρχίδα σειρά της vivo, X100, είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως, χωρίς, ωστόσο, να έχουν επιβεβαιωθεί οι ακριβείς αγορές που θα κυκλοφορήσει.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100: Με Dimensity 9300 – Το X100 Pro φέρνει περισκοπικό φακό Zeiss APO 100 mm

H flagship σειρά vivo X100 έγινε επίσημη στην Κίνα και αποτελείται από δύο τηλέφωνα, το X100 και το Χ100 Pro.

Smartphones vivo Vivo smartphones vivo X90 Pro

vivo X90 Pro: Το flagship smartphone που χωράει στο χέρι σου

Το vivo X90 Pro είναι ένα flagship smartphone που προσφέρει μια εξαιρετική φωτογραφική κάμερα, η οποία καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες που έχουν οι λάτρεις της φωτογραφίας.

Smartphones vivo Vivo smartphones

vivo V23 Pro: Εμφανίστηκε στο Google Play Console

Αυτή τη φορά, το vivo V23 Pro αναμένεται τον επόμενο μήνα και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είναι ένα ανανεωμένο S12 Pro μετά την εμφάνισή του στο Google Play Console.