Vivo X70 Series: Τρία μοντέλα με την υπογραφή Zeiss στο φακό

, Vivo X70 Series: Τρία μοντέλα με την υπογραφή Zeiss στο φακό

Η νέα Vivo X70 Series αποτελείται από τα μοντέλα X70, X70 Pro και το Χ70 Pro+, τα οποία δίνουν έμφαση στη φωτογραφική λειτουργία. Η οπτική τεχνολογία του φακού φέρει, μάλιστα, τη διάσημη υπογραφή Carl Zeiss.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι το Vivo X70 Pro+, στο οποίο συναντάμε αισθητήρα ISOCELL GN1 της Samsung, στα 50 Megapixel, μαζί με αισθητήρα wide angle 48 Megapixel, μαζί με μία κάμερα 12 Megapixel και ακόμα μία στα 8 Megapixel. Η Vivo χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη για τη μείωση θορύβου και ένα νέο επεξεργαστή για τη διαχείριση εικόνας. Ειδική μέριμνα έχει δοθεί και στο θέμα της bokeh φωτογραφίας με διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης.

, Vivo X70 Series: Τρία μοντέλα με την υπογραφή Zeiss στο φακό

Η οθόνη του Vivo X70 Pro+ έχει διαγώνιο 6.78 ιντσών, με ανάλυση WQHD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 Plus, ενσύρματη φόρτιση στα 50W, μπαταρία 4500 mAh και πιστοποίηση IP68 για την αντοχή στο νερό. Διαφορετικό επεξεργαστή έχουν τα μοντέλα Vivo X70 και X70 Pro, στα οποία συναντάμε τον MediaTek Dimensity 1200.

Στα X70 και Χ70 Pro η οθόνη είναι διαγωνίου 6.56 ιντσών με συχνότητα ανανέωσης τα 120 Hz με τις διαφοροποιήσεις να εντοπίζονται στο κομμάτι της κάμερας. Στο X70 Pro έχουμε κύρια κάμερα 50 Megapixel, με ευρυγώνιο στα 12 Megapixel και άλλες δύο στα 12 και τα 8 Megapixel να συμπληρώνουν το τετραπλό setup. Το camera setup του Vivo X70 είναι τριπλό, με κύρια κάμερα στα 40 Megapixel και άλλες δύο στα 12 Megapixel.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.