vivo X80 Pro+: Φημολογείται ότι θα έχει SD 8+ Gen 1

vivo x80 pro, vivo X80 Pro+: Φημολογείται ότι θα έχει SD 8+ Gen 1

Για το vivo X80 Pro ακουγόταν πως θα έρθει σε δύο μοντέλα, ένα Pro+ με Snapdragon 8 Gen 1 και ένα Pro με Dimensity 9000. Τελικά, και οι δύο εκδοχές είναι διαθέσιμες στο Pro – τουλάχιστον στην Κίνα-, αλλά το X80 Pro+ εξακολουθεί να καταφτάνει.

Αυτό το μοντέλο, λοιπόν, λέγεται πως θα αναβαθμιστεί με το νέο chipset Snapdragon 8+ Gen 1, το οποίο υπόσχεται 10% υψηλότερη απόδοση CPU και 30% βελτίωση στην απόδοση ισχύος σε σύγκριση με το αρχικό.

Οι φήμες θέλουν να έρθει και με αναβαθμισμένο σετ κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για μια 50MP, μία 48MP (IMX598), μία 50MP (Jn1) και μια 50MP (JN2). Οι δύο πρώτες ακούγονται πανομοιότυπες με τις κύριες και τις ultra-wide κάμερες του κανονικού μοντέλου, αλλά οι δύο επόμενες διαφέρουν– το Pro έχει κάμερα 12MP 2x και περισκόπιο 8MP 5x.

Ακόμα, μπορεί να δούμε αύξηση της ταχύτητας φόρτισης στα 120 W από 80 W, αλλά η οθόνη είναι πιθανό να παραμείνει ίδια. Εννοείται πως οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Το vivo X80 Pro+ αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τους leakster Yogesh Brar και MySmartPrice.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo S19 & S19 Pro: Με κάμερες 50MP μπροστά και πίσω – εντυπωσιακές μπαταρίες

Η σειρά vivo S19 έφτασε με πάθος για τη φωτογραφία και με μια ισχυρή μπαταρία, φέρνοντας δύο μοντέλα – απλό και Pro – με το μοντέλο Pro να διαθέτει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και μια επιπλέον κάμερα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo Y200 Pro: Με οθόνη OLED 120 Hz και επεξεργαστή Snapdragon 695

Tο vivo Y200 Pro είναι το νέο τσιπ της εταιρείας με το τσιπ Snapdragon 695 της Qualcomm στο τιμόνι και τιμή γύρω στα 275 ευρώ.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold3 Pro: Θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιο τον Ιουνιο

Η Vivo κυκλοφόρησε το κορυφαίο αναδιπλούμενο smartphone της, το X Fold3 Pro, τον Μάρτιο, αλλά η συσκευή είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην Κίνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Επίσημο με κάμερα τηλεφακό 200MP

Tο Vivo X100 Ultra είναι πλέον επίσημο καθώς παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση στην Κίνα μαζί με το Vivo X100s και το Vivo X100s Pro.