vivo X90 series: Ανακοινώνονται στις 22 Νοεμβρίου

vivo x90, vivo X90 series: Ανακοινώνονται στις 22 Νοεμβρίου

Η σειρά vivo X90 πρόκειται να ανακοινωθεί σε εκδήλωση στις 22 Νοεμβρίου, νωρίτερα από ότι αρχικά περιμέναμε.

Σύμφωνα με τις φήμες, και τα τρία αναμενόμενα μοντέλα της σειράς θα είναι διαθέσιμα σε κόκκινο χρώμα και θα έχουν παραλλαγή αποθήκευσης 512 GB.

Το vivo X90 αναμένεται να τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 9200. Αναμένεται σε τέσσερις παραλλαγές μνήμης – 8/128 GB, 8/256 GB, 12/256 GB και 12/512 GB. Θα διατίθεται σε Μαύρο, Κόκκινο και Μπλε χρώμα, με το τελευταίο να είναι αποκλειστικό για το vanilla.

vivo x90, vivo X90 series: Ανακοινώνονται στις 22 Νοεμβρίου

Το Pro μοντέλο θα πωλείται σε Μαύρη ή Κόκκινη απόχρωση και οι χρήστες σε τρεις επιλογές μνήμης – 8/256 GB, 12/256 GB ή 12/512 GB. Αυτό το τηλέφωνο αναμένεται να είναι η μέση λύση μεταξύ του X90 και του X90 Pro+, αν και μάλλον θα κλίνει περισσότερο προς το plus.

vivo x90, vivo X90 series: Ανακοινώνονται στις 22 Νοεμβρίου

Το vivo X90 Pro+ αναμένεται να τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 2, που ανακοινώνεται αυτή την εβδομάδα από την Qualcomm. Θα έχει τον αισθητήρα Sony IMX989 1” για την κύρια κάμερα, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες για το σετ δεν έχουν κυκλοφορήσει -ακόμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ

Δεν καταλαβαίνω την επιλογή του γκιμπαλ στον τηλεφακό. Γιατί όχι στον ultrawide που ήταν στο απίθανο x70 pro plus. Μετά το x70 pro plus δυστυχώς για κάποιο ανεξήγητο λόγο στα δικά μου τα μάτια πήρε τον κατήφορο. Δυστυχώς αυτή η αλλαγή μαζί με την ανύπαρκτη υποστήριξη θάβουν στην κυριολεξία ένα από τα καλύτερα καμεροκινητα ίσως το καλύτερο στον κόσμο.

Προτιμώ χειρότερη κάμερα και samsung s23 ultra (ακόμη και αυτό είναι αμφιλεγόμενο) με την κορυφαία υποστήριξη το dex και τις μοναδικές δυνατότητες του ui της samsung παρά αυτό. Και τα λέω αυτά ερχόμενος από κινέζικο origin os x70 pro plus που ήταν το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου τουλάχιστο στο θέμα της κάμερας.

Προς το παρόν με snapdragon 865 s20fe 5g 8/256 ώσπου να ανακοινωθεί το s23 ultra. Ντροπή vivo. Μας τα έκανες σάλτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.