vivo X90: Πόστερ αποκάλυψε την παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας

vivo x90, vivo X90: Πόστερ αποκάλυψε την παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας

Η vivo παρουσίασε τη σειρά X90 στην Κίνα τον περασμένο μήνα, αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα επίσημα για την παγκόσμια κυκλοφορία της. Ωστόσο, μια αφίσα που εμφανίστηκε στο Twitter αναφέρει ότι η σειρά X90 θα κάνει το διεθνές ντεμπούτο της στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Η σειρά vivo X90 αποτελείται από τρία smartphone, τα X90, X90 Pro και X90 Pro+. Η αφίσα που διέρρευσε δεν αναφέρει κανένα από αυτά τα μοντέλα, αλλά γράφει απλώς “Series X90”. Όπως και να έχει είναι ασφαλές να πούμε ότι τουλάχιστον δύο τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν παγκόσμια στο τέλος του Ιανουαρίου, αν όχι και τα τρία.

Το vivo X90 Pro+ είναι το smartphone που ξεχωρίζει στη σειρά. Τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 2 SoC και διαθέτει κύρια κάμερα 50 MP που χρησιμοποιεί αισθητήρα IMX989 1 ιντσών. Η κύρια κάμερα συνεργάζεται με μονάδες ultrawide 48MP, τηλεφακού 50MP και περισκοπίου 64MP. Για selfies και βιντεοκλήσεις, υπάρχει μπροστά μια κάμερα 32 MP.

Ακόμα, το X90 Pro+ έχει μια καμπύλη οθόνη LTPO4 AMOLED 6,78″ 120 Hz 1.440p με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας. Τρέχει OriginOS Ocean με Android 13 και διαθέτει 12 GB RAM και έως και 512 GB αποθήκευσης, ενώ διαθέτει μπαταρία 4.700 mAh με ενσύρματη φόρτιση 80W και ασύρματη φόρτιση 50W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.