vivo X90 Pro: Έτοιμο για τη διεθνή του κυκλοφορία

vivo x90 pro, vivo X90 Pro: Έτοιμο για τη διεθνή του κυκλοφορία

Το vivo X90 Pro είναι ένα smartphone που σκοπό έχει να δώσει έμπνευση σε φωτογράφους και βιντεογράφους, ιδιαίτερα χάρη στη συνεργασία με τη ZEISS. Η κυκλοφορία του στην παγκόσμια αγορά έχει προγραμματιστεί για το τέλος Μαρτίου 2023.

«Το αποτέλεσμα είναι ένα setting τριπλής κύριας κάμερας με βελτιωμένη ευαισθησία στο φως, φυσική επεξεργασία χρωμάτων και σταθεροποίηση εικόνας», υπόσχεται ο κατασκευαστής στην ανακοίνωση.

Η κύρια κάμερα των 50 MP βασίζεται στον αισθητήρα κάμερας IMX989 1 ιντσών της Sony. Έρχεται με διάφραγμα f/1,75 και συνδυάζει pixel 3,2 μm σε διαμόρφωση 4 σε 1, καταγράφοντας περισσότερο φως ανά pixel.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το X90 Pro λέγεται ότι συλλαμβάνει έως και 54 τοις εκατό περισσότερο φως. Αυτό, μαζί με μια κάμερα πορτραίτου επαγγελματικής ποιότητας που διαθέτει εστιακή απόσταση 50 χιλιοστών και βασίζεται στον αισθητήρα IMX758 με διάφραγμα f/1,6.Η τρίτη κάμερα είναι είναι μια ευρείας γωνίας 108 μοιρών με ιδιαίτερα χαμηλή παραμόρφωση, η οποία θα επιτρέπει επίσης λήψεις macro με τον αισθητήρα Sony IMX663 12 MP και ένα διάφραγμα f/2.0.

Χάρη στην επίστρωση ZEISS T*, οι αντανακλάσεις και οι λάμψεις των φακών στους φακούς μειώνονται επίσης, γεγονός που οδηγεί σε πιο καθαρές φωτογραφίες.

Το vivo X90 Pro βασίζεται στο τσιπ MediaTek Dimension 9200, το οποίο υποστηρίζεται από το τσιπ vivo V2. Επιπλέον, υπάρχουν 12 GB μνήμης LPDDR5X και 256 GB μνήμης UFS 4.0. Επιπλέον, η εικονική 8 GB vivo Extend RAM και το UFS Deep Defragmentation επιτρέπουν καλύτερη απόδοση πολλαπλών εργασιών και γρήγορη επεξεργασία δεδομένων. Για αποτελεσματική ψύξη, το smartphone καταφεύγει σε θάλαμο ατμών που καλύπτει μια περιοχή 4.002 mm².

«Επιπλέον, ένας καινοτόμος σχεδιασμός πλαισίου μειώνει τη μεταφορά θερμότητας από την CPU στο πλαίσιο, διατηρώντας τις περιοχές όπου τα χέρια αγγίζουν το τηλέφωνο όταν κρατούνται οριζόντια έως και 2°C πιο ψυχρές κατά τη διάρκεια έντονης χρήσης», σύμφωνα με τη vivo.

Η οθόνη προσφέρει διαγώνιο μέγεθος οθόνης 6,78 ιντσών και είναι κατασκευασμένη από ένα νέο φωταυγές υλικό που λέγεται ότι μειώνει το μπλε φως. Η διαμόρφωση πλάτους παλμού υψηλής συχνότητας λέγεται επίσης ότι μειώνει δραστικά το τρεμόπαιγμα της οθόνης σε συχνότητα 2.160 Hz.

Ο χρωματικός χώρος DCI-P3 καλύπτεται πλήρως στο 100 τοις εκατό, πράγμα που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες μπορούν επίσης να προβληθούν και να επεξεργαστούν με ακρίβεια. Εδώ εμφανίζεται και η λειτουργία ZEISS Natural Color 2.0, η οποία υποτίθεται ότι εμφανίζει ζωντανά χρώματα.

Η μπαταρία 4.870 mAh φορτίζεται με ρυθμό 120 Watt ενσύρματα και ασύρματα έως και 50 Watt.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το smartphone στηρίζεται σε μια οριζόντια ταινία, που ονομάζεται Skyline, η οποία βασίζεται στο vegan δερμάτινο κάλυμμα της πλάτης. Το Corning Gorilla Glass κάνει το X90 Pro ιδιαίτερα στιβαρό, ενώ η οθόνη προστατεύεται επιπλέον από το πιο πρόσφατο προστατευτικό γυαλί SCHOTT Xensation Up.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.