vivo X90 Pro: Flagship σχεδιασμός γεμάτος ποιότητα

vivo X90 Pro, vivo X90 Pro: Flagship σχεδιασμός γεμάτος ποιότητα

Είναι στιβαρό, κομψό, προσεγμένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να θέλεις να το χειρίζεσαι συνεχώς το vivo X90 Pro, με τη vivo να μας προσφέρει ένα σύνολο το οποίο είναι γεμάτο ποιότητα και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη. Και πως να μην το καταφέρει αφού το πίσω μέρος που είναι κατασκευασμένο από vegan δέρμα αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση στο χέρι, το σετ της κάμερας δεσπόζει εμφατικά ενώ και η μπροστινή πλευρά είναι εξίσου εντυπωσιακή με την οθόνη AMOLED των 6.78 ιντσών, να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη ξεχωρίζει λόγω του ότι είναι curved αλλά και λόγω της νέας λειτουργίας Zeiss, σύμφωνα με την οποία τα χρώματα αναπαράγονται με ακρίβεια, με την ανάλυσή της να φτάνει τα 2800×1600 pixels ενώ το ότι τρέχει στα 120Hz, όλα φαίνονται να κινούνται ομαλά και άμεσα, χωρίς ίχνος lag. Επιπλέον, είναι εξίσου σημαντικό το ότι η φωτεινότητά της φτάνει τα 1300nits, κάτι που την κάνει εύκολη στη χρήση ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια, και την προβολή του υλικού HDR 10+ μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το ότι μέσα στην οθόνη βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για άμεσο ξεκλείδωμα της συσκευής, η οποία ξεκλειδώνει και μέσω face unlock, με τη vivo να έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Ultra Vision, για καλύτερη προστασία των ματιών από το μπλε φως, κάνοντας τη χρήση του vivo X90 Pro μια ξεκούραστη εμπειρία χρήσης. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ικανότητα του επεξεργαστή Dimensity 9200 της MediaTek, να παρακολουθεί την ποσότητα του μπλε φωτός που εκπέμπει η οθόνη σε πραγματικό χρόνο και να τη μειώνει έξυπνα. Με αυτόν τον τρόπο, η φωτεινότητα της οθόνης γίνεται πιο φιλική για τα ανθρώπινα μάτια σε διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες φωτισμού και προσαρμόζεται όταν παρακολουθούμε την οθόνη για πολλή ώρα, έτσι ώστε να απαλύνει την κούραση των ματιών μας.

vivo X90 Pro, vivo X90 Pro: Flagship σχεδιασμός γεμάτος ποιότητα

Η ποιότητα κατασκευής εμφανίζεται και στο πίσω μέρος της συσκευής, όπου το σετ της κάμερας, που η vivo ονομάζει “Big eye”, φιλοξενεί τις κάμερες με φακούς και οπτικά μέρη ZEISS, και διαθέτει επίστρωση T-Coating για καθαρές φωτογραφίες χωρίς αντανακλάσεις αναβαθμίζοντας την ποιότητα των φωτογραφιών και των video, ενώ ο γυάλινος φακός της Corning με εξαιρετικά σκληρό στρώμα επίστρωσης, προσφέρει αντοχή σε φθορές από χτυπήματα και γρατζουνιές. Ωστόσο, όλα αυτά είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος το οποίο καλύπτεται από vegan δέρμα το οποίο αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση στο χέρι ενώ κρατάμε τη συσκευή, η οποία διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό.

Η vivo με το vivo X90 Pro μας δείχνει πως πρέπει να σχεδιάζεται μια ποιοτική ναυαρχίδα για να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες, με την ποιότητα να υπάρχει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος της συσκευής. Μια στιβαρή και δεμένη συσκευή κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά, με πινελιές που δίνουν το κάτι παραπάνω στον τελικό χρήση, δίνοντάς του την ικανοποίηση πως έχει κάνει τη σωστότερη επιλογή για να έχει ένα smartphone που θα ανταποκριθεί σε κάθε του ανάγκη.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Τι γινεται απο καθε μερα ολο και κατι για το X90 Pro,πολυ σπρωξιμο μιλαμε χαχαχ

Κώστας Βλαχάκης

Το αξίζει.

Δημητρης

Κώστα έχεις ακούσει τπτ για One+ και OPPO, ότι καταργούνται από ευρωπαϊκή αγορά λόγω νομικής διαμάχης με Nokia?

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα Δημήτρη, γράψαμε κάτι εχθές Oppo και OnePlus αρνούνται τις φήμες για αποχώρηση από την Ευρώπη. Έψαξε σήμερα, δεν διάβασα κάτι νέο.

Larrynick33

περυσι εκανε το μπαμ και με τιμολογιο στα 800 ευρω ηταν σουπερ επιλογη φετος νομιζω η μη επιλογη του Gen 2 κατωτερη καμερα και οτι εβγαλαν το σουπερ δακτυλικο αποτυπωμα του x80 pro νομιζω το χαντακωσαν παρολο που οταν το ειδα απο κοντα δεν καταλαβαινεις ειδικα στην οθονη και στο δακτυλικο οτι ειναι χειροτερο απο το x80 pro βεβαια στα 1200 ευρω και με τιμολογιο στα 967 οταν στα ιδια λεφτα παιρνεις το s23 ultra που με τα 100 ευρω απο το Panda και το κουπονι της σαμσουγκ σου εβγαινε το τηλ με τιμολογιο στα 960 ευρω νομιζω οτι δεν θα ρισκαρει καποιος με vivo εγω βεβαια δεν συμφωνω το θεωρω πολυ αξιολογη συσκευη και σιγουρα θα το τσιμπησω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.