vivo X90 Pro: Ποιοτικές selfies που ξεχωρίζουν

vivo x90 pro, vivo X90 Pro: Ποιοτικές selfies που ξεχωρίζουν

Το vivo Χ90 Pro κυκλοφόρησε με ένα ζηλευτό σύστημα κάμερας, σε συνεργασία με τη ZEISS, το οποίο κάνει το premium smartphone να ξεχωρίζει στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα θα πούμε για την 32ΜP selfie κάμερα που διαθέτει που δίνει από τις καλύτερες selfies, με τα στυλ πορτραίτου bokeh προερχόμενα από τους φακούς της Zeiss, όπως Sonnar, Planar και Distagon, cinematic και biotar, να ανεβάζουν το επίπεδο της ποιότητας των λήψεων.

Μια κάμερα 32 MP από μόνη της δεν θα σας δώσει την καλύτερη selfie. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και διάφοροι άλλοι παράγοντες, όπως ο ISP του chipset. Ο ISP (Image Signal Processor)  και αυτός ο επεξεργαστής είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση των τελικών εικόνων. Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές όπως απομόνωση, διόρθωση γεωμετρίας, διορθώσεις χρώματος και μείωση θορύβου, μεταξύ άλλων.

Το vivo X90 Pro φέρει τον επεξεργαστή εικόνας vivo V2, τον ISP τρίτης γενιάς της vivo που ακολουθεί τα βήματα των vivo V1 και vivo V1+, και υπόσχεται ότι έχει απαράμιλλη χωρητικότητα υπολογιστικής ισχύος, πυκνότητα ισχύος και πυκνότητα δεδομένων.

Διαθέτει μια αποκλειστική μονάδα κρυφής μνήμης SRAM (Static RAM) που μπορεί να μειώσει τη μέγιστη κατανάλωση ενέργειας πάνω από 99% και την αναλογία απόδοσης ισχύος στο 200%, σε σύγκριση με τα κλασικά DDR με σχεδιασμό εξωτερικής μνήμης.

Η αρχιτεκτονική του vivo V2 παρέχει το εφέ επεξεργασίας εικόνας και την απόδοση ισχύος χάρη στη σχεδίαση της διασύνδεσης διπλού πυρήνα FIT και του DLA. Το τσιπ απεικόνισης της vivo αφορούσε πάντα τη γρήγορη λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό κα διαθέτει πλέον έναν ειδικό αλγόριθμο που ονομάζεται Ultra Zoom EIS, που συνδυάζει IMU, OIS και EIS για καλύτερο ζουμ χωρίς απώλεια της ποιότητας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.