vivo X90 Pro: Με τεχνολογία Ultra Vision για ξεκούραστη εμπειρία χρήσης

vivo x90 Pro, vivo X90 Pro: Με τεχνολογία Ultra Vision για ξεκούραστη εμπειρία χρήσης

To vivo X90 Pro είναι ένα flagship smartphone που μπορεί να κρατηθεί πολύ εύκολα στο χέρι και να προσφέρει ποιοτική και ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Χάρη στον λεπτό και ψηλό σχεδιασμό του, σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του, ο χρήστης μπορεί να το κρατά για πολλή ώρα και να το χρησιμοποιεί με το ένα χέρι χωρίς να κουραστεί.

Και οι διευκολύνσεις δε σταματούν εδώ. Η vivo έχει καταφέρει να ενσωματώσει την τεχνολογία Ultra Vision στο smartphone, προσφέροντας έτσι καλύτερη προστασία των ματιών από το μπλε φως, κάνοντας ξεκούραστη ακόμα και την πολύωρη χρήση.

Αυτό το πλεονέκτημα οφείλεται κυρίως στην ικανότητα του επεξεργαστή της συσκευής, του Dimensity 9200 της MediaTek, να παρακολουθεί την ποσότητα του μπλε φωτός που εκπέμπει η οθόνη σε πραγματικό χρόνο και να τη μειώνει τόσο όσο απαιτείται για να προστατεύεται η όραση του χρήστη.

Η φωτεινότητα της οθόνης μετατρέπεται σε ένα φιλικό περιβάλλον για τα ανθρώπινα μάτια σε κάθε συνθήκη φωτισμού και προσαρμόζεται για να απαλύνει την κούραση των ματιών.

Mιλώντας για πολύωρη χρήση αξίζει να αναφέρουμε πως το vivo X90 Pro διαθέτει και ένα σύστημα ψύξης που διαχέει την ψύξη σε κάθε σημείο που αρχίζει να ζεσταίνεται, με το μεγάλο Vapor Champer των 24 στρωμάτων να παρέχει ακόμα καλύτερη ψύξη όποτε αυτό χρειαστεί, εξαφανίζοντας κάθε υποψία lag και υπερθέρμανσης που μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις και την εμπειρία χρήσης, είτε αυτή έχει να κάνει με δουλειά ή διασκέδαση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.