vivo X90 Pro: Το καλύτερο Summer Sales 2023 στα flagship smartphones

vivo X90 Pro Summer Sales, vivo X90 Pro: Το καλύτερο Summer Sales 2023 στα flagship smartphones

Η vivo με το vivo X90 Pro έχει αποδείξει το πως πρέπει να σχεδιάζεται μια ναυαρχίδα για να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες, με ποιότητα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της συσκευής. Μια στιβαρή και δεμένη συσκευή κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά, με πινελιές που δίνουν το κάτι παραπάνω στον τελικό χρήση, δίνοντάς του την ικανοποίηση πως έχει κάνει τη σωστότερη επιλογή για να έχει ένα smartphone που θα ανταποκριθεί σε κάθε του ανάγκη.

Η τιμή Summer Sales για το vivo X90 Pro είναι 999 ευρώ Η προσφορά υποστηρίζεται από όλο το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων: COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Πλαίσιο, Public Mediamarkt, WIND/ Nova, You.gr.

vivo X90 Pro Summer Sales, vivo X90 Pro: Το καλύτερο Summer Sales 2023 στα flagship smartphones

Τεράστιος Αισθητήρας

Το vivo X90 Pro βρίσκεται εδώ και έχει αλλάξει τη φωτογραφία στα smartphones, με ένα σύνολο που ξεχωρίζει τόσο για τις επιδόσεις του, αλλά και για το flagship σχεδιασμό και τις δυνατότητές του στη λήψη φωτογραφιών και video υψηλής ανάλυσης. Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με τη συνεργασία της vivo με τη ZEISS, με τον κύριο φακό των 50MP να έχει μέγεθος 1 ίντσας και να εξασφαλίζει τη λήψη 43% περισσότερου φωτός, με τον αισθητήρα IMX989 να είναι ο μεγαλύτερος της αγοράς.

Ισχυρός Επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 9200 αποτελεί μια νέα εποχή στα flagship smartphones καθώς φέρνει υψηλές επιδόσεις που συνδυάζονται με την έξυπνη κατανάλωση ενέργειας έτσι ώστε να πετυχαίνει την αύξηση της αυτονομίας της συσκευής. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ο πρώτος που φέρνει 64-bit επιδόσεις για smartphones με την αρχιτεκτονική Armv9, στηρίζεται στη λιθογραφία των 4nm και σε συνδυασμό τόσο με τη GPU Immortalis-G715 αλλά και με το vivo V2 chip, οι επιδόσεις στη λήψη φωτογραφιών, video αλλά και η ταχύτητα στα games, αλλάζει επίπεδο στο vivo X90 Pro.

vivo X90 Pro Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 13 με FunTouch OS 13
Επεξεργαστής: MediaTek Dimensity 9200, Octa-core, 4nm
GPU: Immortalis-G715
RAM/ ROM: 12GB/ 256GB
Οθόνη: 6.78″, AMOLED curved, 2800×1260 pixels, 120Hz ρυθμός ανανέωσης, Φωτεινότητα 1300 nits, HDR10+
Τριπλή Κάμερα ZEISS: 50 Megapixel Wide, αισθητήρας 1″, f/1.75, OIS
12 Megapixel Ultra-Wide, f/2.0, Auto Focus
50 Megapixel Telephoto, 2x Optical Zoom, f/1.6, OIS
Selfie: 32 Megapixel, f/2.5
Κάρτα μνήμης: Όχι
Συνδεσιμότητα: 5G (Dual SIM), e-SIM, Wi-Fi 6, NFC, Bluetooth 5.3, GPS
Άλλα: vivo V2 chip, Αδιάβρoxo IP68, στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη
Μπαταρία: 4.780mAh, γρήγορη φόρτιση 120W, ασύρματη φόρτιση 50W
Διαστάσεις: 164.1×74.5×9.3 χλστ.
Βάρος: 214,9 γρ.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.