vivo X90s: Διέρρευσαν οι επιλογές μνήμης

vivo X90s, vivo X90s: Διέρρευσαν οι επιλογές μνήμης

Το vivo X90s θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα και γνωρίζουμε ότι το τηλέφωνο θα μοιάζει με το vivo X90 αλλά θα έχει ένα νέο χρώμα. Το Πράσινο θα αντικαταστήσει το Μπλε. Τώρα, όμως, η συσκευή εμφανίστηκε στο JD.com και ενώ η τιμή δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, εμφανίστηκαν οι επιλογές μνήμης – 8/256 GB, 12/256 GB και 12/512 GB.

Το X90s θα είναι ένα rebranded X90 και η vivo λανσάρει μόνο εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0, καθώς η παραλλαγή UFS 3.1 ήταν διαθέσιμη στην επιλογή 8/128 GB που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα.

Το vivo X90s αναμένεται να διατηρήσει την AMOLED 6,78” με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μεγάλο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η κύρια διαφορά θα είναι ένα νέο chipset Dimensity 9200+ που έχει υψηλότερα CPU και GPU clocks, διατηρώντας παράλληλα τη χρήση ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra και Χ100s: Διέρρευσε online η πρώτη επίσημη φωτογραφία τους

Η Vivo προετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσίασης που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ναυαρχίδες, τα X100 Ultra και X100s.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.