vivo X90S: Στο Google Play Console με Dimensity 9200+

vivo x90s, vivo X90S: Στο Google Play Console με Dimensity 9200+

Η σειρά vivo X90 αποτελείται από τρία μοντέλα – τα X90, X90 Pro και X90 Pro+, ωστόσο τώρα μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για το vivo X90S που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα.

Οι φήμες θέλουν τη συσκευή να τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Dimensity 9200+ που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου. Τώρα αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται μέσω μιας καταχώρισης στο Google Play Console.

vivo x90s, vivo X90S: Στο Google Play Console με Dimensity 9200+ vivo x90s, vivo X90S: Στο Google Play Console με Dimensity 9200+

Η λίστα GPC επιβεβαιώνει ότι το X90S θα είναι εξοπλισμένο με το chipset MediaTek MT6985 που πιστεύεται ότι είναι το εσωτερικό όνομα για το Dimensity 9200+ SoC. Η καταχώριση αποκαλύπτει ότι θα διαθέτει έναν βασικό πυρήνα ARM Cortex-X3 χρονισμένο στα 3,05 Ghz μαζί με 3 πυρήνες Cortex-A715 χρονισμένους στα 2,85 GHz και 4 πυρήνες απόδοσης Cortex-A510 στα 1,8 GHz. Aπό πλευράς GPU έχουμε το ARM Mali G715.

Το επερχόμενο chipset της MediaTek πέτυχε πρόσφατα υψηλότερη βαθμολογία Geekbench από το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές από την λίστα επιβεβαιώνουν μια οθόνη 1260 × 2800 px με διάτρηση, 12 GB μνήμης RAM και Android 13.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.