vivo Y21T: Κυκλοφορεί στις 3 Ιανουαρίου με Snapdragon 680

, vivo Y21T: Κυκλοφορεί στις 3 Ιανουαρίου με Snapdragon 680

, vivo Y21T: Κυκλοφορεί στις 3 Ιανουαρίου με Snapdragon 680

Το vivo Y21 κυκλοφόρησε στην Ινδία τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσει ένα ισχυρότερο αδερφάκι, το vivo Y21T. Πηγές αναφέρουν πως η συσκευή θα έρθει στις 3 Ιανουαρίου με τριπλή κάμερα 50MP και chipset Snapdragon 680 με συνδεσιμότητα μόνο LTE.

Ρίχνοντας μια ματιά στις προδιαγραφές που διέρρευσαν, αντιλαμβανόμαστε ότι το Y21T θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το vivo Y21s (ή το vivo Y33s), αλλά με ένα chipset Qualcomm αντί για το Helio G80.

Σύμφωνα με τη διαρροή, η συσκευή έρχεται με μια μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18 W, πιθανότατα μέσω θύρας USB-C. Το τηλέφωνο θα έχει μία επιλογή μνήμης – 4/128 GB και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος με δύο μονάδες 2MP που ενώνουν την κύρια κάμερα.

Οι tipster αναφέρουν ότι η τιμή του τηλεφώνου θα είναι περίπου 15.000 INR (200 $), ωστόσο μοιάζει πιο πιθανό να είναι περίπου 18.000 INR (240 $), καθώς το vivo Y21 κοστίζει τώρα 15.490 INR (207 $).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.