Vivo Y22s: Μια trendy και lifestyle επιλογή

vivo Y22s, Vivo Y22s: Μια trendy και lifestyle επιλογή

Κρατώντας το Vivo Y22s στα χέρια, νιώθεις τον “αέρα” του lifestyle, με την εμφάνισή του να δηλώνει τον trendy χαρακτήρα του, καθώς ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που σε κάνει να θέλεις να το χρησιμοποιείς συνέχεια. Τα χρώματα στην πλάτη της συσκευής, ειδικά στην έκδοση Summer Cyan, τραβάνε την προσοχή ενώ η συμπαγής κατασκευή του, ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας.

Μπορεί το vivo Y22s να είναι ένα νεανικό smartphone αλλά αυτό δε σημαίνει πως η vivo δε φρόντισε να το εξοπλίσει με χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία του. Εξάλλου, σε μια τέτοια συσκευή δε βρίσκουμε εύκολα Snapdragon επεξεργαστή, και συγκεκριμένα το Snapdragon 680, με 4 πυρήνες στα 2.4GHz και 4 στα 1.9GHz, τη μνήμη RAM να φτάνει τα 6GB, για ομαλή λειτουργία και εναλλαγή μεταξύ των apps, και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να ξεκινάει από τα 128GB που προσφέρεται ως ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης, και να φτάνει το 1TB με τη χρήση καρτών microSD.

Ο νεανικός χαρακτήρας της συσκευής της vivo φαίνεται και στο ότι η συσκευή διαθέτει και gaming χαρακτηριστικά, αφού δεν είναι μόνο η GPU Adreno 610 η οποία σε συνεργασία με το Snapdragon 680, αυξάνει τις επιδόσεις και περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας, αλλά και οι gaming ρυθμίσεις για games χωρίς να υπάρχει lag. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με τη λειτουργία παιχνιδιού Ultra η οποία boostάρει το Y22s για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις στα games ενώ ταυτόχρονα μας κρατά προσηλωμένους στη δράση αφού μπορούμε να μη λαμβάνουμε κλήσεις όσο παίζουμε έτσι ώστε η ένταση να μη σταματά, αλλά και με τον αλγόριθμο Multi-Turbo 5.5 ο οποίος φροντίζει να μην επιτρέπει τη συσκευή να επιβραδύνει ακόμα και αν εκτελούμε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, διατηρώντας ταυτόχρονα το gaming σε ομαλά επίπεδα χωρίς καθυστερήσεις που να επηρεάζουν τη διασκέδασή μας.

vivo Y22s, Vivo Y22s: Μια trendy και lifestyle επιλογή

Με το σύστημα καμερών του vivo Y22s, τα social media του νεανικού κοινού, και όχι μόνο, θα έχουν την τιμητική τους, μιας και η selfie κάμερα των 8MP (f/2.0) αλλά και η τριπλή κάμερα με κύριο φακό 50MP (f/1.8), η κάμερα macro στα 2MP (f/2.4) και η κάμερα Bokeh στα 2MP (f/2.4), δίνουν άλλον αέρα στις φωτογραφίες και τα video, τα οποία θα είναι φωτεινά και καθαρά λόγω του ότι συγκεντρώνουν περισσότερο φως υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε να τονίσουμε πως τα video που θα τραβήξουμε θα είναι ξεχωριστά καθώς το video με ωραιοποίηση προσώπου βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας με τρόπο φυσικό καθώς επίσης και τον τόνο του δέρματος αλλά και τις όποιες ατέλειες έχουμε στην επιδερμίδα μας, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά μας.

Το vivo Y22s αποτελεί μια επιλογή με νεανικό χαρακτήρα που όμως δε στερείται ποιότητας και χαρακτηριστικών που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του, με trendy εμφάνιση και λειτουργίες που το κάνουν μια τίμια επιλογή για όλους!

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.