Vivo Y22s: Νεανικό και ισχυρό κάνει τη διαφορά

vivo Y22s, Vivo Y22s: Νεανικό και ισχυρό κάνει τη διαφορά

Το Vivo Y22s είναι εδώ για να μας δείξει πως ένα νεανικό smartphone μπορεί να είναι ισχυρό για να ανταπεξέλθει σε κάθε απαίτηση, συνδυάζοντας εμφάνιση, στυλ και επιδόσεις, κάνοντάς το να ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Τα highlights της συσκευής δεν περιορίζονται μόνο στην εμφάνισή του, αλλά στις επιδόσεις και την εξοικονόμηση ενέργειας του επεξεργαστή, στην τριπλή κάμερα αλλά και την αυτονομία η οποία θα μας κάνει να ξεχάσουμε που έχουμε αφήσει το φορτιστή του.

Εμφάνιση που σε γεμίζει χαμόγελα

Με βάρος που φτάνει τα 192γρ και πάχος μόλις 8.38 χιλιοστά, το Vivo Y22s είναι μια συσκευή που αφήνει ωραία αίσθηση όταν την έχουμε στα χέρια μας, ενώ οι χρωματισμοί Starlit Blue και Summer Cyan, θα μας δώσουν νότες καλοκαιριού στην καθημερινότητά μας. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής θα βρούμε LCD οθόνη στις 6.55 ίντσες με ανάλυση HD+ 1612×720 pixels, με αναλογία 20.1:9 και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, για να κυλούν όλα ομαλά χωρίς lag, με την αναλογία οθόνης-συσκευής να φτάνει το 89.67%.

vivo Y22s, Vivo Y22s: Νεανικό και ισχυρό κάνει τη διαφορά

Πλούσιος εσωτερικός κόσμος

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή αρχιτεκτονικής 6nm Snapdragon 680, με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2.4GHz και 4 στα 1.9GHz, τη μνήμη RAM να φτάνει τα 6GB, εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία και εναλλαγή μεταξύ των apps, και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να ξεκινάει από τα 128GB που προσφέρεται ως ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης, και να φτάνει το 1TB με τη χρήση καρτών microSD. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο SD 680 προσφέρει 20% επιπλέον ισχύ σε σχέση με τον προηγούμενο επεξεργαστή SD 662, ενώ βελτίωση υπάρχει και στα γραφικά, με 10% επιπλέον ισχύ της GPU, και όλα αυτά, εξ αιτίας της αυτονομίας που παρέχει όχι μόνο η μπαταρία των 5.000mAh, αλλά και η εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτονομία και γρήγορη φόρτιση

Στα πλεονεκτήματα της μπαταρίας των 5.000mAh θα πρέπει να υπολογίσουμε και τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης 18W, η οποία με φόρτιση 15 λεπτών εξασφαλίζουμε αναπαραγωγή 258 λεπτών video ενώ με 70 λεπτά φόρτισης, η μπαταρία φτάνει το 70%. Αν αναλογιστούμε και το ότι η Vivo προσφέρει τη λειτουργία διαφύλαξης ενέργειας Vivo, τότε η απόδοση της μπαταρίας βελτιστοποιείται και ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε η αυτονομία της συσκευής συνολικά να είναι μεγάλη.

vivo Y22s, Vivo Y22s: Νεανικό και ισχυρό κάνει τη διαφορά

Τριπλή κάμερα που ξεχωρίζει

Το Vivo Y22s, το οποίο τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 12 μέσω του Funtouch OS 12 και είναι πιστοποιημένο για αντοχή σε σκόνη (IP5X) και νερό (IPX4), είναι εξοπλισμένο με selfie κάμερα 8MP (f/2.0) για καθαρές selfie φωτογραφίες και video, και τριπλή κάμερα με κύριο φακό 50MP (f/1.8), κάμερα macro στα 2MP (f/2.4) και κάμερα Bokeh στα 2MP (f/2.4), και τις λήψεις να είναι γεμάτες φως και λεπτομέρειες εξ αιτίας της κύριας κάμερας που έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώνει περισσότερο φως υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα πορτρέτα πλέον ξεχωρίζουν τόσο για το βάθος πεδίου και τη ζωντάνια που απεικονίζονται τα χρώματα, ενώ η macro κάμερα μας βοηθάει να απαθανατίζουμε κάθε μικρόκοσμο σε απόσταση 4 εκατοστών από το αντικείμενο της φωτογράφησης. Όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, η λειτουργία Super Night μας δίνει νυχτερινές λήψεις γεμάτες φως, είτε χρησιμοποιήσουμε την κύρια κάμερα είτε τη selfie κάμερα της συσκευής.

Το Vivo Y22s είναι εδώ για να μας δείξει πως ένα νεανικό smartphone μπορεί να είναι ικανό να προσφέρει όσα χρειάζονται οι χρήστες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για επικοινωνία και διασκέδαση, με τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

vivo Y22s, Vivo Y22s: Νεανικό και ισχυρό κάνει τη διαφορά

vivo Y22s Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 12 με Funtouch OS
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 680 (6nm)
GPU: Adreno 610
RAM/ ROM: 6GB/ 128GB
Οθόνη: 6.55″, LCD HD+, 1612×720 pixel, 90Hz
Τριπλή Κάμερα: 50 Megapixel Wide, f/1.8, 2 Megapixel Bokeh, f/2.4, 2 Megapixel Macro, f/2.4
Νυχτερινή (εμπρόσθια και οπίσθια), Πορτρέτο, Φωτογραφία, Βίντεο, Υψηλή ανάλυση, Πανοραμικό, Ζωντανή Φωτογραφία, Αργή Κίνηση, Παρέλευση Χρόνου, Pro, Έγγραφα, Διπλή έκθεση
Selfie: 8 Megapixel, f/2.0, HD video
Κάρτα μνήμης: micro SD (εως 1TB)
Συνδεσιμότητα: 4G (Dual SIM), Wi-Fi NFC, Bluetooth 5.0, GPS
Άλλα: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, Αναγνώριση προσώπου, Αδιάβροχο IP4x και ανθεκτικό στη σκόνη IP5x
Μπαταρία: 5.000mAh, φόρτιση 18W
Χρώματα: Summer Cyan, Starlit Blue
Διαστάσεις: 76.1×164.3×8.38 χλστ.
Βάρος: 192 γρ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.