vivo Y22s: Με τριπλή κάμερα που ξεχωρίζει

vivo Y22s, vivo Y22s: Με τριπλή κάμερα που ξεχωρίζει

Το vivo Y22s δεν είναι απλά ένα νεανικό smartphone που συνδυάζει εμφάνιση και υψηλές επιδόσεις για την κατηγορία του, μιας και ο προσεγμένος του σχεδιασμός μαρτυρά πως είναι κατασκευασμένο για να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, αλλά και ένα εργαλείο για τη λήψη φωτογραφιών και video υψηλής ποιότητας, με την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος να κάνει τη διαφορά.

Η τριπλή κάμερα με τον ευρύ αισθητήρα των 50MP της κύριας κάμερας, με κλείστρο f/1.8, τραβάει φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, συγκεντρώνοντας περισσότερο φως και είναι εφοδιασμένος με δυνατότητες που λειτουργούν ιδανικά σε έντονο φως ή στο σκοτάδι. Πριν όμως προχωρήσουμε σε περαιτέρω στοιχεία, να αναφέρουμε πως το Y22s φέρει στη μπροστινή επιφάνεια selfie κάμερα 8MP με κλείστρο f/2.0 για καθαρές φωτογραφίες και video, ενώ δίνεται η δυνατότητα για λήψη πορτρέτων πολλαπλών στυλ που εστιάζουν στην λεπτομέρεια, και τριπλή κάμερα η οποία εκτός του φακού των 50MP, διαθέτει κάμερα macro στα 2MP με κλείστρο f/2.4 αλλά και κάμερα Bokeh στα 2MP (f/2.4).

Το συνολικό αποτέλεσμα “αποζημιώνει” τους χρήστες με λήψεις γεμάτες φως και λεπτομέρειες αφού έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώνει περισσότερο φως σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, βοηθώντας μας να απαθανατίσουμε τις ξεχωριστές μας στιγμές με ζωντανές λεπτομέρειες, ακόμα και όταν φωτογραφίζουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Υπάρχει επίσης ποικιλία στις λειτουργίες λήψης μιας και αυτές που είναι διαθέσιμες είναι η νυχτερινή που είναι διαθέσιμη και για την εμπρόσθια κάμερα, πορτρέτο, απλή φωτογραφία, video, υψηλή ανάλυση, πανοραμικό, ζωντανή Φωτογραφία, αργή κίνηση, παρέλευση χρόνου, Pro, έγγραφα και διπλή έκθεση.

Το vivo Y22s δεν αλλάζει “πορεία” και συνεχίζει την παράδοση στις τεχνολογίες Bokeh και Face Beauty, με την κάμερα των 2MP να δίνει στις φωτογραφίες μας βάθος, ζωντάνια και στυλ, σε κάθε λήψη φωτογραφίας ή selfie video. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως η συσκευή διαθέτει και κάμερα macro στα 2MP, η οποία έχει την ικανότητα να εστιάζει στο αντικείμενο της φωτογράφησης μέχρι και στα 4 εκατοστά από αυτό, με την εξερεύνηση των μικρόκοσμων να ξεκινά!

vivo Y22s, vivo Y22s: Με τριπλή κάμερα που ξεχωρίζει

Οι νυχτερινές λήψεις είναι και αυτές ξεχωριστές μιας και η κάμερα Super Night καταφέρνει να αιχμαλωτίζει όσο περισσότερο φως γίνεται, με ένα μόνο πάτημα, αλλάζοντας μορφή σε κάθε νυχτερινό σκηνικό. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να αναφέρουμε πως και η λήψη των πανοραμικών φωτογραφιών, δείχνουν τη δύναμη της τριπλής κάμερας, ενώ όσον αφορά τη λήψη video, η λειτουργία Ωραιοποίησης Video, βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τον τόνο του δέρματος αλλά και τις όποιες ατέλειες έχουμε στην επιδερμίδα μας. Τέλος η λειτουργία time-lapse, η οποία μετατρέπει σε video τη διαδοχική λήψη φωτογραφιών, και το αποτέλεσμα να είναι συναρπαστικό.

Η τριπλή κάμερα που έχει ενσωματώσει η vivo στο Y22s δείχνει πώς καθορίζονται τα standards στην κατηγορία της συσκευής, με λειτουργίες που θα ικανοποιήσουν κάθε χρήστη, και το συνολικό αποτέλεσμα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, να ενθουσιάζει με την ποιότητα των λήψεων, οι οποίες είναι γεμάτες λεπτομέρειες τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Διαθεσιμότητα, Τιμή

Το vivo Y22S είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Λιανικής και Operators στην Ελλάδα σε χρώματα Starlite Blue & Summer Cyan. Η τιμή του vivo Y22s είναι 229 ευρώ.

vivo Y22s Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 12 με Funtouch OS
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 680 (6nm)
GPU: Adreno 610
RAM/ ROM: 6GB/ 128GB
Οθόνη: 6.55″, LCD HD+, 1612×720 pixel, 90Hz
Τριπλή Κάμερα: 50 Megapixel Wide, f/1.8, 2 Megapixel Bokeh, f/2.4, 2 Megapixel Macro, f/2.4
Νυχτερινή (εμπρόσθια και οπίσθια), Πορτρέτο, Φωτογραφία, Βίντεο, Υψηλή ανάλυση, Πανοραμικό, Ζωντανή Φωτογραφία, Αργή Κίνηση, Παρέλευση Χρόνου, Pro, Έγγραφα, Διπλή έκθεση
Selfie: 8 Megapixel, f/2.0, HD video
Κάρτα μνήμης: micro SD (εως 1TB)
Συνδεσιμότητα: 4G (Dual SIM), Wi-Fi NFC, Bluetooth 5.0, GPS
Άλλα: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, Αναγνώριση προσώπου, Αδιάβροχο IP4x και ανθεκτικό στη σκόνη IP5x
Μπαταρία: 5.000mAh, φόρτιση 18W
Χρώματα: Summer Cyan, Starlit Blue
Διαστάσεις: 76.1×164.3×8.38 χλστ.
Βάρος: 192 γρ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.