Vivo Y35: Δύναμη και εμφάνιση που ξεχωρίζει και σε τιμή Black Friday

vivo Y35 Black Friday, Vivo Y35: Δύναμη και εμφάνιση που ξεχωρίζει και σε τιμή Black Friday

Όταν πιάσεις στα χέρια σου το Y35 από τη Vivo, καταλαβαίνεις πώς ένα smartphone μπορεί να συνδυάσει τον cool χαρακτήρα με τις επιδόσεις, το στυλ αλλά και το να έχεις κάτι το ξεχωριστό, καθώς η αυτονομία που ξεχωρίζει χάριν του επεξεργαστή αλλά και η δυναμική του, μαζί με την τριπλή κάμερα, δημιουργούν ένα πλήρες σύνολο. Η συσκευή τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 12 με Funtouch 12 (θα αναβαθμιστεί σε Funtouch OS 13) και είναι πιστοποιημένο για αντοχή σε σκόνη (IP5X) και νερό (IPX4), κάνοντάς το ακόμα πιο ελκυστικό.

Αποκτήστε το vivo Y35 σε Black Friday τιμή, μόνο με 199 ευρώ από το You.gr

Στυλάτη εμφάνιση

Και πως να μην είναι στυλάτο ένα smartphone με προσεγμένη εμφάνιση, βάρος στα 188 γρ. και πάχος μόλις 8.28 χλστ. Η αίσθηση της συσκευής στο χέρι, σε κάνει να μη θέλεις να το αφήσεις, κάτι το οποίο συμβαίνει και με την οθόνη τεχνολογίας LCD (με γυαλί 2.5D) στις 6.58 ίντσες με ανάλυση FHD+ στα 2408×1080 pixels, και ρυθμό ανανέωσης 90Hz για να κυλούν όλα χωρίς ίχνος καθυστέρησης. Η εμφάνισή του Y35 έρχεται να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή λόγω των διαθέσιμων χρωματισμών Starlit Blue και Dawn Gold, κάνοντάς το να τραβάει τα βλέμματα όσων το αντικρίζουν.

Εσωτερική ομορφιά

Όσο όμορφο και μοντέρνο είναι εξωτερικά το Vivo Y35, άλλο τόσο είναι και εσωτερικά. Αυτό συμβαίνει γιατί κάτω από την οθόνη του θα βρούμε τον επεξεργαστή που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 6 νανόμετρων, το Snapdragon 680, ο οποίος διαθέτει 4 πυρήνες ρυθμισμένους να τρέχουν στα 2.4GHz και 4 στα 1.9GHz, με τη μνήμη RAM να φτάνει τα 8GB. Ωστόσο, μέσω της τεχνολογίας Διευρυμένης RAM 3.0, μπορεί να μετατρέψει 8GB χώρου που δε χρησιμοποιείται, σε άλλα 8GB RAM, εξασφαλίζοντας ομαλή εναλλαγή μεταξύ των ενεργών εφαρμογών, με λειτουργία χωρίς καθυστερήσεις και επιβραδύνσεις. Το φαινόμενο αυτό δεν εμφανίζεται με αυτόν τον επεξεργαστή καθώς εμφανίζεται 25% ισχυρότερος από το Snapdragon 662, ενώ η GPU εμφανίζεται 10% πιο ισχυρή από αυτή του SD 662.

Αξιοσημείωτο είναι και το ότι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 256GB και μπορεί να επεκταθεί μέχρι το 1TB με τη χρήση καρτών microSD, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να μεταφέρουμε τα αρχεία μας από το φόβο μήπως γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής μας.

vivo Y35 Black Friday, Vivo Y35: Δύναμη και εμφάνιση που ξεχωρίζει και σε τιμή Black Friday

Αντοχή μπαταρίας

Στη βελτιωμένη αυτονομία δε συμβάλλει μόνο ο επεξεργαστής Snapdragon 680 αλλά και η μπαταρία των 5000mAh. Η μπαταρία αυτή έχει τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης 18W, με την οποία εξασφαλίζουμε 258 λεπτά αναπαραγωγής video με 15 λεπτά φόρτισης, ενώ αν φορτίσουμε τη συσκευή μας για 70 λεπτά, τότε αυτή θα φτάσει το 70%, κάτι το οποίο μας εξοικονομεί χρόνο, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη είναι εδώ για να εξοικονομήσει ακόμα μεγαλύτερα ποσά ενέργειας.

Τριπλή κάμερα για λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια

Όσον αφορά τα οπτικά μέρη του Vivo Y35, στο μπροστινό του μέρος θα βρούμε selfie κάμερα 16MP (f/2.0) που αποδίδει λεπτομερείς selfie και video, με την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος να είναι εξοπλισμένη με τον κύριο φακό των 50MP (f/1.8), μια κάμερα macro στα 2MP (f/2.4) και κάμερα Bokeh στα 2MP (f/2.4), με τις λήψεις να είναι γεμάτες φως εξ αιτίας της κύριας κάμερας που έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώνει περισσότερο φως σε κάθε συνθήκες φωτογράφησης. Τα video γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά καθώς διακρίνονται από τη σταθερότητα κατά τη λήψη λόγω του ηλεκτρονικού σταθεροποιητή εικόνας (EIS), ενώ τα πορτραίτα ξεχωρίζουν για το βάθος πεδίου αλλά και την απεικόνιση των χρωμάτων. Τέλος, η λειτουργία Super Night μας δίνει νυχτερινές λήψεις που είναι φωτεινές είτε χρησιμοποιήσουμε την κύρια κάμερα είτε τη selfie κάμερα της συσκευής, με απαλό φωτισμό και χωρίς ανομοιομορφίες στον τόνο του δέρματος.

Αποκτήστε το vivo Y35 σε Black Friday τιμή, μόνο με 199 ευρώ από το You.gr

Με το Y35 η Vivo καταφέρνει να μας προσφέρει μια εμπειρία χρήσης η οποία συνδυάζεται από τεχνικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν κάθε ανάγκη του χρήστη, ο οποίος έχει στην κατοχή του όχι μόνο ένα κομψό smartphone με προσεγμένο design, αλλά ένα δυνατό σύνολο που ξεχωρίζει.

vivo Y35 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android με Funtouch OS 12
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 680 4G (6nm)
GPU: Adreno 610
RAM/ ROM: 8GB/ 256GB
Οθόνη: 6.58″, LCD, FullHD+, 90Hz, 1612×1080 pixel, 550 nits
Τριπλή Κάμερα: 50 Megapixel Wide, f/1.8, 2 Megapixel Bokeh, f/2.4, 2 Megapixel Macro, f/2.4
Night (μπροστά και πίσω), Portrait, Photo, Video, High Resolution, Pano, Live Photo, Slow-Mo, Time-Lapse, Pro, Documents, Double Exposure
Selfie: 16 Megapixel, f/2.0, HD video, Face Unlock
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 1TB)
Συνδεσιμότητα: 4G (Dual SIM), Wi-Fi NFC, Bluetooth 5.0, GPS, Έξοδος ακουστικών 3.5χλστ. με Hi-Res Audio
Άλλα: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, Αδιάβροχο IP4x και ανθεκτικό στη σκόνη IP5x
Μπαταρία: 5.000mAh, φόρτιση 18W
Χρώματα: Dawn Gold, Starlit Blue
Διαστάσεις: 164.3×76.1×8.3 χλστ.
Βάρος: 188 γρ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.