vivo Y35: Με τριπλή κάμερα για λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια

vivo Y35, vivo Y35: Με τριπλή κάμερα για λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια

Το vivo Y35 είναι ένα cool smartphone που συνδυάζει με επιτυχία τις επιδόσεις και το στυλ σε ένα δεμένο σύνολο που είναι ικανό να κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, καθώς τα καταφέρνει εξίσου εντυπωσιακά και στη λήψη φωτογραφιών και video που ξεχωρίζουν για τις λεπτομέρειες και την ευκρίνειά τους, με την τριπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής να ξεχωρίζει.

Αποκτήστε το vivo Y35 σε Black Friday τιμή, μόνο με 199 ευρώ από το You.gr

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος αισθητήρας των 50MP που θα βρούμε στην τριπλή κάμερα, διαθέτει κλείστρο f/1.8 μας δίνει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας που μοιάζουν επαγγελματικές, και ξεχωρίζουν για τις ζωηρές λεπτομέρειες ακόμα και τη νύχτα, μιας και ο συγκεκριμένος αισθητήρας συγκεντρώνει περισσότερο φως, κάνοντας κάθε λήψη και μια ξεχωριστή εμπειρία. Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, θα χρειαστεί να αναφερθούμε στη μπροστινή selfie κάμερα των 16MP με κλείστρο f/2.0 που αποδίδει λεπτομερείς selfie και video αλλά και πορτρέτα πολλαπλών στυλ, ενώ το σύνολο της τριπλής κάμερας, πλαισιώνουν μια κάμερα macro στα 2MP με κλείστρο f/2.4 αλλά και κάμερα Bokeh στα 2MP με κλείστρο f/2.4.

vivo Y35, vivo Y35: Με τριπλή κάμερα για λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια

Η κύρια κάμερα των 50MP του vivo Y35 συγκεντρώνει περισσότερο φως σε όλες τις συνθήκες φωτογράφισης, με τους χρήστες να απαθανατίζουν στιγμές γεμάτες λεπτομέρειες και φως, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, τα video γίνονται ακόμα πιο ποιοτικά καθώς πλέον πιο σταθερά κατά τη λήψη, μιας και ο φακός αυτός διαθέτει ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας (Electronic Image Stabilization), αποδίδοντας ομαλά video σε κάθε δραστηριότητά μας. Η ποιότητα των video κατά τη διάρκεια της νύχτας ενιστύχεται και με τη λειτουργία Super Night, η οποία βελτιώνει τις νυχτερινές λήψεις, κάνοντάς τες πιο φωτεινές, είτε χρησιμοποιούμε την κύρια κάμερα είτε τη selfie κάμερα της συσκευής, με απαλό φωτισμό και χωρίς “παραφωνίες” στην αποτύπωση του τόνου του δέρματος.

Η Bokeh κάμερα των 2MP κάνει τα πορτρέτα μας ξεχωριστά καθώς το βάθος πεδίου αλλά και η απεικόνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική, δίνοντάς τους ζωντάνια και στυλ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα λήψης Bokeh flare με την οπίσθια κάμερα. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη λειτουργία, η τεχνητή νοημοσύνη δείχνει τις ικανότητές της μιας και αφαιρείται ο θόρυβος πολλαπλών καρέ και βελτιώνεται η φωτεινότητα, με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι ικανό να απαιτήσει κάθε χρήστη.

vivo Y35, vivo Y35: Με τριπλή κάμερα για λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια

Δε θα πρέπει να αμελήσουμε το ότι το vivo Y35 διαθέτει και κάμερα macro στα 2MP, η οποία μπορεί να εστιάζει στο αντικείμενο που φωτογραφίζουμε σε απόσταση μέχρι και 4 εκατοστών, ανακαλύπτοντας κάθε μικρόκοσμο μπροστά στα μάτια μας. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η λειτουργία Ωραιοποίησης προσώπου στην καταγραφή video, βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας με τρόπο φυσικό, όπως και τον τόνο του δέρματός μας καθώς και τις ατέλειες στην επιδερμίδα μας.

Η τριπλή κάμερα του vivo Y35 είναι εδώ για να μας δείξει πως μπορούν να χωρέσουν σε ένα smartphone, λειτουργίες κάμερας που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, ανεξάρτητα με τις συνθήκες στις οποίες φωτογραφίζουν και καταγράφουν τα αγαπημένα τους video, με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι γεμάτο λεπτομέρειες και φως, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αποκτήστε το vivo Y35 σε Black Friday τιμή, μόνο με 199 ευρώ από το You.gr

vivo Y35 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android με Funtouch OS 12
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 680 4G (6nm)
GPU: Adreno 610
RAM/ ROM: 8GB/ 256GB
Οθόνη: 6.58″, LCD, FullHD+, 90Hz, 1612×1080 pixel, 550 nits
Τριπλή Κάμερα: 50 Megapixel Wide, f/1.8, 2 Megapixel Bokeh, f/2.4, 2 Megapixel Macro, f/2.4
Night (μπροστά και πίσω), Portrait, Photo, Video, High Resolution, Pano, Live Photo, Slow-Mo, Time-Lapse, Pro, Documents, Double Exposure
Selfie: 16 Megapixel, f/2.0, HD video, Face Unlock
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 1TB)
Συνδεσιμότητα: 4G (Dual SIM), Wi-Fi NFC, Bluetooth 5.0, GPS, Έξοδος ακουστικών 3.5χλστ. με Hi-Res Audio
Άλλα: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, Αδιάβροχο IP4x και ανθεκτικό στη σκόνη IP5x
Μπαταρία: 5.000mAh, φόρτιση 18W
Χρώματα: Dawn Gold, Starlit Blue
Διαστάσεις: 164.3×76.1×8.3 χλστ.
Βάρος: 188 γρ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.