Vivo Y55s 5G: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός από την China Telecom

, Vivo Y55s 5G: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός από την China Telecom

Η China Telecom αποκάλυψε μια λεπτομερή πρώιμη ματιά στο επερχόμενο vivo Y55s 5G. Η σχεδίαση και οι προδιαγραφές του τηλεφώνου ανέβηκαν στη βάση δεδομένων της τηλεπικοινωνίας πρόωρα, αποκαλύπτοντας μια αξιοπρεπή προδιαγραφή 5G midranger. Το Y55s 5G διαθέτει οθόνη FHD+ 6,58 ιντσών με εγκοπή σταγόνας για την κάμερα selfie 8MP.

Οι διαστάσεις που αναφέρονται είναι 163,87 x 75,33 x 9,17 mm. Υπάρχει το chipset MediaTek Dimensity 700 στο τιμόνι, σε συνδυασμό με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες με κύριο αισθητήρα 50MP και βοηθητική μονάδα 2MP. Υπάρχει ένας πλαϊνός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στο κουμπί λειτουργίας, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχουν οι θύρες USB-C και ακουστικών.

Το vivo Y55s 5G θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Ceramic Black, Mirror Lake Blue και Cherry Pink Meteor. Αναμένεται να γίνει επίσημο στις 4 Δεκεμβρίου στην Κίνα, με λιανική πώληση 1.899 CNY (298 $/265€).

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.