vivo Y77e (T1): Επίσημο με Dimensity 810 SoC και κάμερα 50MP

vivo Y77e, vivo Y77e (T1): Επίσημο με Dimensity 810 SoC και κάμερα 50MP

Την περασμένη εβδομάδα, η vivo ανακοίνωσε το Y77e στην Κίνα, το οποίο είναι μια έκδοση του Μαλαισιανού Y77 με κύρια κάμερα 13MP έναντι 50MP και selfie 8MP έναντι 16MP.

Τώρα, η εταιρεία αποκάλυψε το vivo Y77e (T1) στην Κίνα, το οποίο είναι βασικά ένα Y77e με κύρια κάμερα 50MP και διαμόρφωση μνήμης 8GB/256GB. Το Y77e, ωστόσο, έχει δύο ακόμη επιλογές – 6GB/128GB και 8GB/128GB.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές της συσκευής περιλαμβάνουν το Dimensity 810 SoC, OriginOS Ocean που βασίζεται σε Android 12 και LCD 6,58″ FullHD+. Το smartphone διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, υποστηρίζει δίκτυα 5G και διαθέτει microSD υποδοχή κάρτας για επέκταση αποθήκευσης έως 1 TB. Έχει, ακόμα, μπαταρία 5.000 mAh που φορτίζει μέσω θύρας USB-C έως και 18 W.

Το vivo Y77e (T1) προσφέρεται σε τρία χρώματα και η τιμή του είναι 1.799 CNY (265 $/260 €) στην Κίνα. Όπως ακριβώς και του μοντέλου 8GB/256GB του Y77e. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τη διαθεσιμότητά του.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.