Vivo Y89: Το νεότερο smartphone της Vivo για τη χαμηλή κατηγορία είναι εδώ

Vivo Y89, Vivo Y89: Το νεότερο smartphone της Vivo για τη χαμηλή κατηγορία είναι εδώ
Πριν λίγες ημέρες η Vivo μας έδωσε ένα ακόμη teaser για το επερχόμενο Vivo APEX 2019. Κι ενώ εμείς περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του APEX 2019, η Vivo διέθεσε στην αγορά το επόμενο smartphone της, το οποίο ακούει στο όνομα Vivo Y89.

Το Vivo Y89 έχει μία 6,26 ιντσών LCD FHD+ με αναλογία οθόνης 18:9 και notch. Η Vivo εξόπλισε τη συσκευή με έναν οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 626 χρονισμένο στα 2,2 GHz, 4 GB μνήμης RAM και 64 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο.
Σε επίπεδο καμερών, το Vivo Y89 έχει διπλή πίσω κάμερα 16 MP + 2 MP και μονή selfie κάμερα 16 MP τοποθετημένη διακριτικά στο notch της οθόνης. Κατά τα άλλα, το Vivo Y89 έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, μπαταρία 3.260 mAh και τρέχει Android Oreo (8.1).
Vivo Y89, Vivo Y89: Το νεότερο smartphone της Vivo για τη χαμηλή κατηγορία είναι εδώ
Αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του vivo Y89 έχουν ως εξής:

  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 626 χρονισμένος στα 2.2 GHz
  • Adreno 506 GPU
  • 4 GB μνήμη RAM
  • Οθόνη IPS LCD Full HD+, 6,26 ίντσες, με ανάλυση 2280 x 1080 pixels, και πυκνότητα 403 ppi
  • 64GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο με τη χρήση micro SD, έως 256 GB
  • Υποστήριξη 4G και LTE
  • Διπλή SIM
  • Διπλή πίσω κάμερα 16 MP f/2.0 και 2 MP f/2.4 με αισθητήρα βάθους. Δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 1080p με 30fps, αυτόματη εστίαση, λειτουργία πανοράματος και LED flash
  • Selfie κάμερα 16 MP f/2.0
  • WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth
  • GPS, A-GPS, GLONASS
  • Αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Θύρα ακουστικών και θύρα micro USB 2.0
  • Αναγνώριση προσώπου
  • Μπαταρία 3.260 mAh
  • Android Oreo 8.1

Vivo Y89, Vivo Y89: Το νεότερο smartphone της Vivo για τη χαμηλή κατηγορία είναι εδώ
Το Vivo Y89 πωλείται στο AliExpress για 211€ και βγαίνει σε δύο χρώματα μαύρο και το δίχρωμο Aurora. Η αποστολή των συσκευών, σε όσους παραγγείλουν τώρα το smartphone της Vivo, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Καλή προσπάθεια, αλλά για αυτή την τιμή γιατί να μην προτιμήσει κάποιος π.χ το Xiaomi Redmi Note 6 pro, ή ακόμα καλύτερα το νέο Xiaomi Redmi Note 7. Ο ανταγωνισμός ευτυχώς ή δυστυχώς (ευτυχώς για εμάς τους καταναλωτές) είναι αδυσώπητος….

John Real

Στην Ελλαδα κυκλοφορησε και το Honor 10 lite με πολυ καλα χαρακτηριστικα και συγχρονο σχεδιασμο (waterdrop notch) στα 199 ευρω.

George

@John Real: Το Honor 10 lite έχει πραγματικά πολύ καλό όμορφο σχεδιασμό και είναι πολύ καλό κινητό. Εντούτοις εάν μελετήσει κανείς τα αναλυτικά reviews του gsmarena για την συγκεκριμένη συσκευή και για το Xiaomi Redmi Note 6 pro, θα δει ότι στο Xiaomi δίνει συνολική βαθμολογία 82 βαθμούς, ενώ στο Honor δίνει 62 βαθμούς. Διαβάζοντας προσεκτικά τις αναλύσεις και των δύο κινητών από τα reviews του gsmarena, φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε όλα σχεδόν τα σημεία, έστω και ελαφρά, υπερτερεί το Xiaomi. Σε αυτή την κατηγορία τιμής, προσωπικά, εναλλακτικά του Xiaomi Redmi Note 6 pro, ίσως να επέλεγα το Honor 8X. Ωστόσο τώρα μόλις καταφτάνει το Xiaomi Redmi Note 7 με ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχό του (κάμερα 48 mp, gorilla glass 5, αδιάβροχοποίηση έστω και χωρίς επίσημο ip rating κτλ), οπότε ο ανταγωνισμός στην συγκεκριμένη κατηγορία προβλέπεται να πάρει φωτιά. Huawei και η θυγατρική της Honor είναι κατά την γνώμη μου οι μόνες εταιρείες που αυτή την στιγμή έχουν καταφέρει, έστω και σε ένα βαθμό, να πετύχουν αυτό που έχει πετύχει ξεκάθαρα η Xiaomi, δηλαδή “καλό κινητό με λίγα χρήματα.” Τώρα μόλις ξεκινά την προσπάθειά της και η Samsung με την σειρά “Μ”. Για να δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.