WhatsApp: Δοκιμάζει βιντεοκλήσεις στο Android app

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των native Mac OS και Windows apps, το δημοφιλές messaging app που ανήκει στο Facebook, φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη feature που το ζητάνε πολλοί. Πρόκειται για τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης.

Η τελευταία beta έκδοση του Android δείχνει μια επιλογή για βιντεοκλήση όταν προσπαθείς να καλέσεις κάποιον. Προς το παρόν η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν δίνεται σε όλους ενώ σε κάποιους εμφανίζεται το μήνυμα “Video Calling is unavailable at this time”. Άλλοι ωστόσο αναφέρουν ότι πραγματοποιούν κανονικά βιντεοκλήσεις.

Το νέο χαρακτηριστικό βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και υποθέτουμε ότι δεν θα καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμο στους χρήστες (όχι μόνο του Android). Υπενθυμίζουμε ότι τέλη Μαρτίου του 2015 έγιναν διαθέσιμες οι φωνητικές κλήσεις στο Android και λίγο αργότερα ακολούθησε το iOS.

Το WhatsApp έχε καταφέρει να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως ενώ καθημερινά Facebook Messenger και WhatsApp μαζί, αποστέλλουν 60 δισεκατομμύρια μηνύματα.

whatsapp, WhatsApp: Δοκιμάζει βιντεοκλήσεις στο Android app

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

και σε pc να μπορουμε να κανουμε τα ιδια χωρις να εχουμε ανοιχτο το wifi στο κινητο

Sotosr35tc

Καιρός ήταν να βάλει κα βίντεο κλήσεις εξ άλλου δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς λόγο ανταγωνισμου εγώ το χρησιμοποιώ από τότε που υπάρχει και είναι από τα καλύτερα messengers που υπάρχουν και σε κλήσεις είναι κορυφή έχει την ποιο καθαρή και δυνατή κλήση σε σχέση με όλα τα άλλα μεγάλα mesengres που έχω. Στα πολύ υπέρ κάτι που δεν ξέρουν αρκετοί είναι ότι στην κλήση καταναλώνει τα ποιο λίγα mb από όλα τα υπόλοιπα . Αν και εδώ και έναν μήνα μου κάνει νερά και πολλές φορές δεν μου έρχονται κλήσεις και μηνύματα αλλά πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να μου έρθουν . Όπως και ένα έχει για εμένα είναι νούμερο ένα

thodoris

επιτελους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Software WhatsApp

WhatApp: Θα μπορεί να δημιουργεί εικόνες σας με τεχνητή νοημοσύνη μέσω του Meta AI

Το WhatsApp ήταν από τις πρώτες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που ενσωμάτωσε δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στην πλατφόρμα του.

Software WhatsApp

WhatsApp: Υποστηρίζει ενημέρωση κατάστασης φωνής διάρκειας ενός λεπτού

Το WhatsApp μόλις κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα, αυτή της εγγραφής ενημερώσεων κατάστασης φωνής που διαρκούν έως και ένα λεπτό.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.