Τα πρώτα smartphones της Wiko Mobile έρχονται στην Ελλάδα

Η γαλλική Wiko Mobole έρχεται στην Ελλάδα όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Techblog από τα τέλη Ιανουαρίου. Τα τέσσερα πρώτα νεανικά και προσιτά smartphones της Wiko θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα μέσα στον Απρίλιο με τιμή από 69 ευρώ.

Οι συσκευές θα διατίθενται μέσω του δικτύου συνεργατών της Teleunicom, των μεγάλων παρόχων τηλεφωνίας καθώς και όλων των μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Με τη συνεργασία αυτή η Teleunicom ισχυροποιεί περαιτέρω τη θέση της στην Ελληνική αγορά και στο δίκτυο συνεργατών της, καθώς εισέρχεται σε μια πολύ δυνατή προϊοντική κατηγορία με συσκευές που πληρούν υψηλές προδιαγραφές τεχνολογίας, σχεδιασμού, ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών.

Σχετικά με τη Wiko Mobile
H γαλλική εταιρεία κινητής Wiko Mobile, ιδρύθηκε το 2011 στη Μασσαλία της Νότιας Γαλλίας. Σήμερα έχει 500 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα η εταιρεία εισήλθε στις αγορές της Ελλάδας, της Ιαπωνίας και της Αιγύπτου. Μετά την επιτυχημένη είσοδο της εταιρείας στην ευρωπαϊκή αγορά, η δραστηριότητά της επεκτείνεται στις αγορές της Ασίας, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

smartphones Wiko Mobile Ελλάδα, Τα πρώτα smartphones της Wiko Mobile έρχονται στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

ω ναι ξερουμε κατι φοβερα κινητα με 512μνημη ram k 8giga ασωτερικη.
κατι κινητα για να αναπολουμε το παρελθον σαν να διαβαζουμε χαρακτηριστικα αυτοκινητου σε περιοδικο του 2000 που επεσε καταλαθος στα χερια μας κ μας γεμισε νοσταλγια.

Kostas

@George φίλε υπάρχει και κόσμος που ζει κανονικά και δεν είναι η ram σημαντική για τη ζωή του!
Και βέβαια κόσμος που προτιμά να σκέφτεται ο ίδιος παρά το κινητό του…

George

Το σκεφθηκες καλά για να μου την πεις; το είχες τόσο ανάγκη να πουλήσεις φιλοσοφία σε καποιον που ουσιαστικά δε μπορείς να ξέρεις;
Ναι κ ομως απετυχες πολύ. Μολις εκραξες εναν ανθρωπο 34 χρόνων με 3 παιδιά καμία σχέση με social media κ γκατζετ.
Απλα με πέτυχες στο τουρ που κανω αναμεσα σε αθλητικά ειδησεογραφικα κ διάφορα αλλα site.
Κ παρολο που δεν ξέρω πολλα οχι κινητό εν ετη 2017 με μνημη ραμ 512 κ 8 γιγα εσωτερικη δεν κάνει ουτε για ζήτω που λέμε, ποσο μαλλον σε νέους ανθρώπους.
Βιάζεστε να κράξετε κ να πουλήσετε πρόλογο.
Κακο αυτό κοφτε το.

9gag

@George φίλε μου δεν νομίζω πως ο Kostas είπε κάτι τέτοιο τόσο τραγικο που αρπαχτηκες αμέσως. Και το λέω εντελώς φιλικά. Όπως και να έχει είπα λίγο να μπω τι κινητά έχει η εταιρεία… Και έχει συσκευές πραγματικά για όλα τα γούστα. Ιδού : https://world.wikomobile.com/f-wiko-all-products

Πάντως υπάρχει και κόσμος που απλά θέλει ένα smartphone για να το χρησιμοποιεί καθαρά για τηλ, viber, fb και καμία φωτό. Απλή χρήση. Αν όντως έρθουν και με χαμηλές τιμές….Μπορεί και να τα πάνε καλά.

mourgos1234

@9gag: Aπ οτι βλεπω απο τον κοσμο που κυκλοφορει στα ΜΜΕ οι περισσοτεροι (ακομη και αυτοι με τα Galaxy και τα iphone) δεν κανουν και τιποτα αλλο απο αυτο που ονομαζεις “απλη χρηση” ολη την ωρα μεταξυ selfie fb viber and fb messager ειναι, αρα αρκετοι απο αυτους περνουν τα τηλ με κριτηριο το να κουνηθουνε και οχι το ποσο θα το χρησιμοποιησουν

mourgos1234

ΜΜΜ*

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2018 interview Wiko

Συνέντευξη με τον Marco Tecchio, Product Manager των WIKO smartphones

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2018 είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Marco Tecchio, Product Manager των WIKO smartphones και να μάθουμε για την νέα σειρά smartphones με notch και face unlock Wiko View2 Plus και View2 Go αλλά και το entry level Harry2.

Smartphones Wiko

Wiko View2 Go, View2 Plus και Harry2: Τα νέα Android smartphones της εταιρείας από 120€ [IFA 2018]

Η Wiko στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης του Βερολίνου παρουσίασε τρία νέα Android smartphones, τα View2 Go, View2 Plus και Harry2. Και τα τρία μοντέλα αποτελούν budget-friendly επιλογές με την τιμή ανάλογα τον εξοπλισμό τους να ξεκινάει από τα 120€. Ας δούμε όμως τι έρχονται να μας προσφέρουν.

Smartphones Android Android Smartphones Wiko

Wiko Tommy 3: Αποκλειστικά στα Vodafone Stores με τιμή 99,90 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Wiko Tommy 3 με οθόνη 5.45″ ανάλυσης 960×480 pixels με αναλλογία 18:9, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHZ, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και selfie camera 5 Megapixel.

Reviews featuredtv MWC 2018 Wiko

Η Wiko Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Η Wiko Mobile με έδρα την Γαλλία έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στην ελληνική αγορά παρουσιάζοντας πολύ αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των προσιτών smartphones. Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη έδωσε το «παρών» με την παρουσίαση οκτώ νέων μοντέλων, ανάμεσά τους και τα bezel-less Wiko View 2 και View […]