Το νέο HTC Touch Cruise μόνο στη WIND

Στις αποκλειστικότητες των νέων μοντέλων κινητών μάινεται ο πόλεμος μεταξύ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε το HTC Touch Diamond πρώτα στην COSMOTE, μετά ακολούθησε το Nokia 5800 στη Vodafone και πρόσφατα το Sony Ericsson XPERIA X1 στη WIND. Σήμερα και πάλι η WIND πρωτοπορεί φέρνοντας πρώτη στους Έλληνες καταναλωτές το νέο HTC Touch Cruise. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και η διάθεση του μοντέλου αναμένεται για τις αρχές Μαρτίου.

, Το νέο HTC Touch Cruise μόνο στη WIND

Η WIND δίνει σε όλους τη δυνατότητα να προ παραγγείλουν το νέο HTC Touch Cruise μέσα από τα 400 καταστήματα WIND και την ιστοσελίδα της www.wind.com.gr και να είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα απολαύσουν πραγματικά εξελιγμένη επικοινωνία, χάρη στις ικανότητες ενός μοναδικού κινητού.

Το νέο HTC Touch Cruise διαθέτει Windows Mobile λειτουργικό και ένα εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα με την τοποθέτηση του στην ειδική βάση GPS για το αυτοκίνητο (συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο). Με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη εμπειρία δύο συσκευών (GPS και τηλέφωνο) σε ένα και μοναδικό κινητό.

Το νέο HTC Touch Cruise ενσωματώνει καινοτομίες όπως το Footprint, για δυνατότητα αποθήκευσης στις φωτογραφίες στοιχείων όπως το όνομα και οι συντεταγμένες της τοποθεσίας λήψης. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους κάτοχους του HTC Touch Cruise να μεταμορφώσουν τις προσωπικές τους στιγμές σε ψηφιακές καρτ ποστάλ που θα μπορούν να κρατήσουν ζωντανές για πάντα.

Τα καταστήματα WIND θα διαθέτουν κατ’ αποκλειστικότητα τη συσκευή από αρχές Μαρτίου τόσο για νέα σύνδεση ή φορητότητα αριθμού στο δίκτυο της εταιρείας όσο και για αγορά συσκευής χωρίς σύνδεση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.