Windows Hello: Ευθύνεται για την εξάντληση της μπαταρίας;

Το Windows Hello, είναι το νέο βιομετρικό σύστημα ελέγχου ταυτότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ζητηθεί ταυτοποίηση σε περιεχόμενο, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ειδικού hardware και software για να είναι σίγουρο ότι έχει ταυτοποιήσει τον χρήστη. Αυτό αποτρέπει όσους θα επιχειρήσουν να μπουν σε λογαριασμούς χρησιμοποιώντας για παράδειγμα μόνο τη φωτογραφία του χρήστη.

Το Windows Hello των Windows 10 φαίνεται πως ίσως κρύβεται πίσω από το πρόβλημα που εξαντλεί την μπαταρία στο νέο Microsoft Surface Pro 4 και Microsoft Surface Book, ενώ βρίσκονται σε sleep mode.

Το συγκεκριμένο feature φαίνεται να είναι το κυρίως πρόβλημα, χωρίς προς το παρόν να έχουν αποκλειστεί άλλες λειτουργίες. Εξάλλου είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ενεργοποιούνται όταν πας από κανονική λειτουργία σε sleep mode ή standby mode και προκάλεσε αναστάτωση σε αρκετούς νέους χρήστες που είδαν την μπαταρία τους να πέφτει χωρίς να χρησιμοποιούν την συσκευή τους.

Για όσους θέλουν μια προσωρινή λύση, πριν την επίσημη της Microsoft, μπορούν να πάνε Settings και να απενεργοποιήσουν το Facial Windows Hello login. Κάνοντας αυτό, οι χρήστες θα δουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας να αυξάνεται ενώ ο υπολογιστής σου βρίσκεται σε sleep ή standby mode.

Windows Hello: Ευθύνεται για την εξάντληση της μπαταρίας;, Windows Hello: Ευθύνεται για την εξάντληση της μπαταρίας;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.