Τα Windows Phone 7 σε απλά ελληνικά

Τα Windows Phone 7 διαθέτουν πρωτότυπο user interface, το οποίο επιτρέπει την ολοκλήρωση των διαφόρων εργασιών ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά. Παράλληλα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το τηλέφωνό τους και να οργανώσουν τον «ψηφιακό τους κόσμο», βάσει των προσωπικών τους προτιμήσεων και ενδιαφερόντων.

Έξυπνη οργάνωση του περιεχομένου του κινητού
Τα Windows Phone 7 εστιάζουν στην απλοποίηση των καθημερινών εργασιών των χρηστών, καθιστώντας το κινητό τηλέφωνο ακόμα πιο χρηστικό για όλους Οι χρήστες μπορούν να συγκεντρώσουν σε ένα σημείο όλα όσα τους ενδιαφέρουν, εξασφαλίζοντας ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των Hubs.
Με την καινοτομία των Hubs, όλο το ψηφιακό περιεχόμενο και υλικό που διαθέτει ο χρήστης, ανεξαρτήτως του αν είναι καταχωρημένο στη μνήμη του τηλεφώνου, στον υπολογιστή ή στο διαδίκτυο, ομαδοποιείται σε κατηγορίες, προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα του ελέγχου του ομαδοποιημένου πλέον υλικού από ένα κεντρικό σημείο.

Τα διαθέσιμα Hubs στα Windows Phone 7 είναι τα ακόλουθα
People: Αυτό το Hub συγκεντρώνει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις επαφές των χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των live feeds και των φωτογραφιών από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, μέσω του People Hub, οι χρήστες θα μπορούν να τοποθετούν ενημερώσεις στο Facebook και το Windows Live, με μία μόνο κίνηση.
Pictures: Το Pictures Hub συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλες τις φωτογραφίες για κάθε επαφή του χρήστη, είτε αυτές βρίσκονται στο διαδίκτυο είτε στον υπολογιστή, δημιουργώντας, με τον τρόπο αυτό, μια ολοκληρωμένη συλλογή φωτογραφιών και video για το σύνολο της λίστα επαφών. Παράλληλα, το Pictures Hub επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν εύκολα με άλλους τις φωτογραφίες και τα video που διαθέτουν στη συλλογή τους.
Music + Video: Το Music + Video Hub συγκεντρώνει στο τηλέφωνο τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Zune Player, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους video και μουσικά κομμάτια σε υψηλή ποιότητα.
Office: Το Office Hub ενσωματώνει στο κινητό τηλέφωνο το Office 2010, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πρόσβαση στο OneNote και SharePoint. Αξιοποιώντας τις παραπάνω υπηρεσίες της Microsoft, οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν και να επεξεργάζονται εύκολα έγγραφα και παρουσιάσεις από το κινητό τους τηλέφωνο, δουλεύοντας στο οικείο περιβάλλον του Office της Microsoft.

Δυνατότητα εξατομίκευσης του κινητού για πιο προσωπικές εμπειρίες χρήσης
Τα Windows Phone 7 προσαρμόζονται εύκολα στο προφίλ του εκάστοτε χρήστη βάσει των ιδιαίτερων προτιμήσεων, αναγκών και ενδιαφερόντων του. Το βασικό νέο χαρακτηριστικό, που εξασφαλίζει την εξατομίκευση του κινητού, είναι τα Live Tiles.
Η αρχική οθόνη, χάρη στα Live Tiles, μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη, προβάλλοντας το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει. Τα Live Tiles ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο, αντλώντας δεδομένα από το διαδίκτυο , όπως ειδήσεις, επαγγελματικά ραντεβού (ημερολόγιο) ή ενημερώσεις από τα social networks . Με τον τρόπο αυτό τα Live Tiles εξασφαλίζουν στους χρήστες μία συνεχή και «ζωντανή» ενημέρωση του περιεχομένου, που αυτοί προτιμούν να βλέπουν στην αρχική οθόνη του κινητού τους.

Αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Διαδικτύου
Τα Windows Phone 7 αναβαθμίζουν τον τρόπο με τον οποίο τα smartphones αξιοποιούν το Διαδίκτυο, μέσα από νέες λειτουργίες, όπως:
Windows Live: Τα Windows Phone 7 διαθέτουν τη λύση Windows Live, η οποία βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τις εικόνες τους, το Windows Live Calendar, το Office OneNote Mobile, καθώς και πλήθος άλλων εφαρμογών. Παράλληλα, μέσω του Windows Live, παρέχεται η νέα δωρεάν υπηρεσία Find My Phone, χάρη στην οποία ο χρήστης μπορεί εξ αποστάσεως να καλέσει, να κλειδώσει, να διαγράψει ή να εντοπίσει την τοποθεσία του τηλεφώνου του στο χάρτη.
Διαδικτυακή Αναζήτηση: Τα Windows Phone 7 αξιοποιούν το Bing της Microsoft και προσφέρουν στους χρήστες τους τη δυνατότητα αναζήτησης οποιαδήποτε πληροφορίας χρειάζονται, είτε αυτή βρίσκεται στις επαφές τους, είτε στο email, είτε στον Παγκόσμιο Ιστό. Χάρη σε ένα ειδικό κουμπί αναζήτησης που έχει τοποθετηθεί στην αρχική οθόνη του κινητού, οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αναζητήσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητούν με μία μόνο κίνηση.

Για επαγγελματική χρήση
Τα Windows Phone 7, μέσω του Office Hub, προσφέρουν σημαντικά εργαλεία, όπως το Office 2010, το Outlook Mobile, το SharePoint και το OneNote. Με την ενσωμάτωση των συγκεκριμένων εφαρμογών της Microsoft, οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν στο κινητό τους τηλέφωνο, όπως θα έκαναν στο γραφείο τους, καθώς έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να ανταλλάσσουν σημαντικά για την εργασία τους αρχεία.

Ενισχυμένες δυνατότητες διασκέδασης μέσω του κινητού τηλεφώνου
Με την εισαγωγή του Game Hubs και του Music + Video Hub, αναβαθμίζεται συνολικά η εμπειρία διασκέδασης μέσω του κινητού τηλεφώνου, καθώς αξιοποιούνται το Xbox Live και το Zune. Οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν μουσική, video και ταινίες της επιλογής τους από το κινητό τους.

, Τα Windows Phone 7 σε απλά ελληνικά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος

Κώστα πότε θα ανεβάσεις το htc desire hands on:-)?ανυπομονούμε όλοι:-)είμαι αναμεσα σε samsung galaxy s kai htc desire hd .ποιό προτείνεις?:-)πιστεύω ότι με το hands on htc desire hd θα καταλήξω στο καλύτερο.:-)ανυπομονώ.:-)θα θελα με μεγαλη μου χαρα να ερχομουν σε ενα από τα workshops , αλλά μένω Κέρκυρα και όπως καταλαβαίνει είναι αδύνατο να ερθω . ΙΔΕΑ :τώρα το καλοκαιράκι γιατί δεν κανεις 5-6 workshops σε νησια?:-)Η Κέρκυρα είναι πολύ ωραίο νησι(έχεις έρθει ποτέ :-)?) και είμαι σίγουρος ότι και άλλοι κερκυραίοι θα θελαν workshop:-)όπως και άλλοι απο άλλα νησια:-) Λοιπον , τι λές , καλή ιδέα? Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την καταπληκτική δουλειά που κάνεις και φυσικά και συγχαρητήρια για την όλη δουλειά, τον κόπο και το μεράκι για τα νέα που μας μεταφέρεις καθημερινα και φυσικά για τα βιντεάκια, τους καταπληκτικούς διαγωνισμους…κ.λ.π. :-)ελπίζω σε μια απάντηση για το παραπάνω ερώτημα μου σχετικά με τα κινητά και τα workshops:-) συγνώμη αν κούρασα με το τεράστιο αυτό κειμενο.
. . .. .,. . . . . . .. . . . . … . . . . .και όλα αυτά από έναν 16χρονο φίλο από Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones HTC HTC Mozart Windows Phone 7

HTC Mozart, Θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.8

Αρθρογράφος ιστοσελίδας από την Πολωνία, ρώτησε το τοπικό γραφείο της HTC για την επερχόμενη αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 και έλαβε την απάντηση ότι το HTC Mozart είναι μέχρι στιγμής το μόνο μοντέλο που είναι σίγουρο(;) ότι θα αναβαθμιστεί – τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Από την Πολωνία επίσης είχαμε μάθει πριν από μερικούς μήνες […]

Software Nokia Nokia Lumia 800 Nokia Windows Phone Smartphones

Nokia Lumia 800, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους του Nokia Lumia 800 μιας και είναι το πρώτο Windows Phone smartphone που καταγράφεται να αναβαθμίζεται στην έκδοση Windows Phone 7.8. Οι πληροφορίες έρχονται από την Ολλανδία ενώ διαβάζω ότι και στην Πορτογαλλία είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Όσοι έχετε το Lumia 800 κάντε ένα κόπο να τσεκάρετε για πιθανό update […]

Smartphones Nokia Nokia Windows Phone Smartphones Windows Phone 7

Nokia Lumia 505, Με οθόνη 3.7 ιντσών και Windows Phone 7.8

Για την αγορά του Μεξικού ανακοινώθηκε το Nokia Lumia 505 με λειτπουργικό σύστημα Windows Phone 7.8. Ενσωματώνει οθόνη αφής 3.7 ιντσών AMOLED τεχνολογίας ClearBlack με ανάλυση 800×480 pixels, ραδιόφωνο FM (Ναι!), κάμερα 8 Megapixel χωρίς LED flash και μπαταρία 1300 mAh. Το Lumia 505 έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 800MHz και μνήμη RAM 256MB.