Windows Phone 8, Μάθε τα πάντα μέσα από ένα βίντεο με τον Joe Belfiore

Τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 είναι από σήμερα διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο και φέρνουν μαζί τους φρέσκο αέρα φιλοδοξώντας να δημιουργήσουν ένα αρμονικό οικοσύστημα μαί με tablets, ultrabooks και PCs που τρέχουν Windows 8. Ο Joe Belfiore “πατέρας” του λειτουργικού συστήματος Windows Phone θα σου εξηγήσει τα πάντα για αυτό μέσα στα επόμενα 18 λεπτά. Δείτε το βίντεο.

, Windows Phone 8, Μάθε τα πάντα μέσα από ένα βίντεο με τον Joe Belfiore

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
md03582

τελικά τα windows phone 8 κινητα θα μπορουν να συνδεθουν στο pc σε usb mass storage mode? Θα έχουν όλες οι συσκευές nokia maps και nokia drive? Γνωρίζουμε ποια απο τα καινούργια χαρακτηριστικά των windows phone 8 θα περιλαμβάνονται στα 7,8?

panos13

Αποτι καταλαβα και απο την λιστα που ειδα με τα χαρακτηριστηκα εχει mass storage αλλα και καινουργια εφαρμογη για sync που ειναι πολυ απλη στην χρηση και ευκολη. Nokia maps δεν νομιζω να εχουν ολα τα 8αρια παρα μονο τα Nokia.

Antonis

Γιατι αυτος ο τυπος μου θυμιζει τον Smigol?

MANIACSPARTAN

ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΑ WINDOWS PHONE 8 ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΧΡΗΣΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ANDROID ΠΙΣΤΕΥΩ !

md03582

@panos13 φοβάμαι οτι έχεις δίκιο, απλά ακόμα ελπίζω σε αυτό:

https://www.zdnet.com/nokia-drive-being-offered-to-all-windows-phone-8-partners-new-commute-feature-revealed-7000001500/

καλό χρυσό το νεο sync προγραμμα απο το μαρκετ των windows 8, αλλά ελπίζω να έχει και mass storage

panos13

@md03582 mass- storage υπαρχει κανονικα. Δες pocketnow λιστα με χαρακτηριστηκα και hands on.

md03582

@maniacspartan σαν παλιός κάτοχος htc trophy και νυν lumia 800, επίτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Τα windows phone είναι πανεύκολα και πολύ απλά στην χρήση. Σαν smartphone για επικοινωνία, mail, internet, μουσική, φωτογραφίες κτλ είναι ιδανικά. Το πρόβλημα τους είναι το κλειστό λειτουργικό (και κατ’επεκταση οι περιορισμοί του, ανάλογοι με το ios) το οποίο ελπίζω να “ανοίξει” λιγάκι..

md03582

@panos13 σε ευχαριστώ

Tony Cool

Πανε οι ελπιδες μας για bluetooth file transfers…πολυ κριμα.Τελος παντων,αφου εχει υποστηριξη sd card και usb mass storage και αν δουλεψουνε πολυ στο να κανουνε το store πιο ανταγωνιστικο(οχι περισσοτερες εφαρμογες,απλα να κανουνε δωρεαν την πλειοψηφεια των εφαρμογων που υπαρχουν ηδη) τοτε κατι γινεται.

Κώστας Λιάπης

Μας έκαναν πλύση εγκεφάλου για να αγοράσουμε κινητο με windows Phone 7.5 Mango και τελικά αποδείχτηκαν εν μέρει μάπα…! Δεν μπορούσαν να κάνουν μια αναβάθμιση και να διορθώσουν το blue tooth??? Οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ τώρα μας βομβαρδίζουν με τα win 8 και ποιος ξέρει τι ΔΕΝ θα έχου σωστό και αυτά!!!

telnet05

Ωραιο μαλλι…

JohnWave

Σχεδόν τέλεια! Πολύ καλό ότι έχουν mass storage ( τέρμα το Zune) 🙂 Mε το bluetooth πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ισχύει τελικά.Σε κάποιο site διάβασα ( ή άκουσα στο review ) ότι μετέφεραν αρχεία μέσω bluetooth σε android κινητά.Δεν θυμάμαι σε ποιο site το πληροφορήθηκα.Μπορεί και να το ονειρεύτηκα :p To επόμενο κινητό μου θα είναι W8.:)

jimgian

(κάτοχος android) μου φαινοντε πολυ δυσχρηστα ακομα! παρεπιπτόντως ωραία μαλλιά έχει ο τύπος

antonis

δεν με επεισε ο τυπος.. βαρετα μου φαινονται το windows.. android και ξερο ψωμι….

prodigal

nokia lumia 920 και ξερο ψωμι!!!!!!

makis88

Είναι υπέροχο το 920 όντως… Για να δούμε και τι θα βγεί σε πιο οικονομικές προτάσεις όμως!

Λευτέρης Γρηγοριάδης

Πραγματικα πολυ ωραιο μαλλι!!!

you

ρε ότι και να μας πούνε εκεί από την micrsoft δεν πρόκειται να μας πείσουν. Τα ανδροιδή τα σπάνε και ειδικά το xperia S μου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.