Σύμφωνα με τον Joe Belfiore, τον υπεύθυνο για το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για φορητές συσκευές Windows Phone, η ψαλίδα ανάμεσα στο Windows Phone Store και στα Apple App Store και Google Play αναμένεται να κλείσει σημαντικά μέσα στο 2014. Αυτή την περίοδο, ο αριθμός των εφαρμογών που υπάρχουν στα Google Play και App Store […]
Σύμφωνα με τον Joe Belfiore, τον υπεύθυνο για το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για φορητές συσκευές Windows Phone, η ψαλίδα ανάμεσα στο Windows Phone Store και στα Apple App Store και Google Play αναμένεται να κλείσει σημαντικά μέσα στο 2014. Αυτή την περίοδο, ο αριθμός των εφαρμογών που υπάρχουν στα Google Play και App Store της Apple, σε σχέση με αυτόν που διαθέτει το Windows Phone Store είναι αρκετά πιο μεγάλος.
Ο αριθμός των apps αυτή την περίοδο στο Windows Phone Store ξεπερνούν τις 190.000. Με τον χρόνο ωστόσο, και το απαραίτητο… χρήμα, όλα μπορούν να βελτιωθούν. Τώρα που έφτασαν οι επίσημες εφαρμογές για τα Instagram και Vine, η μεγάλη πρόκληση είναι οι εφαρμογές της Google, η οποία αρνείται πεισματικά να τις προσφέρει στην πλατφόρμα των Windows Phone. Η Google, δεν μπορούμε να υποθέσουμε κάτι άλλο, φαίνεται πως θεωρεί μεγαλύτερο αντίπαλο την Microsoft, παρά την Apple.
Σύμφωνα με το tweet του Joe Belfiore, η Microsoft αναμένεται να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην πλατφόρμα Windows Phone, ειδικά τώρα που η συμφωνία με την Nokia είχε θετική κατάληξη για την Microsoft, και όλα σχεδόν τα κέρδη από την πλατφόρμα θα καταλήγουν σε αυτήν.
Η Microsoft μπλοκάρει registry tweak στα Windows 11 που ενεργοποιούσε ταχύτερο NVMe driver, βελτιώνοντας τις επιδόσεις SSD αλλά με θέματα συμβατότητας.
Η Google, μαζί με Meta, Microsoft και OpenAI, υπέγραψε νέα διεθνή συμφωνία κατά των online scams, με έμφαση σε AI, ανταλλαγή πληροφοριών και συνεργασία με τις αρχές.
Νέα εξέλιξη στο Project Silica: Η Microsoft γράφει 7TB δεδομένων σε γυαλί που μπορεί να διαρκέσει έως 10.000 χρόνια. Δείτε πώς λειτουργεί η τεχνολογία.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου