Αναβάθμιση Windows Phone Mango, Δεν θα φέρει ελληνικό μενού

Πραγματικά δεν ξέρω πως θα σας φανεί αυτό που θα διαβάσετε. Μάλλον θα απογοητευτείτε όπως και εγώ. Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που φτάνουν στο Techblog, η αναμενόμενη αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν, δεν θα έρθει μαζί με ελληνικό μενού, ευτυχώς όμως θα φέρει το ελληνικό πληκτρολόγιο.

update- Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, 15:29: Και δεύτερη πηγή που δεν θέλει να αποκαλυφθεί, επιβεβαιώνει ότι τα κινητά LG Optimus 7, HTC HD7, HTC Mozart και HTC Trophy 7, όταν αναβαθμιστούν σε Windows Phone 7.5 Mango, δεν θα έχουν ελληνικό μενού. Μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο και πρόσβαση στο Windows Marketplace. Οι διαθέσιμες γλώσσες του μενού θα παραμείνουν σε Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Αυτό συμβαίνει μιας και η Microsoft έχει αφήσει το θέμα μετάφραση του μενού στη δικαιοδοσία των operators ανα τον κόσμο. Εδώ στη χώρα μας οι Έλληνες operators που πουλάνε Windows Phone κινητά δεν σκοπεύουν να διαθέσουν τα “resources” για τη μετάφραση. Οι κατασκευαστές των μοντέλων που πωλούνται στη χώρα μας δεν διαθέτουν τα “resources” για το project της μετάφρασης (LG και HTC). Ακούγεται λίγο κάπως αυτό, αλλά έτσι φτάνει στα αυτιά μου και έτσι σας το μεταφέρω. Μακάρι να μην επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, είναι ίσως η πρώτη φορά που εύχομαι κάτι τέτοιο!

Όλα τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν από εδώ και στο εξής με προεγκατεστημένη την έκδοση Windows Phone Mango όπως τα HTC Radar και HTC Titan και όλα όσα θα ακολουθήσουν από τις άλλες εταιρείες θα έχουν κανονικά και ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο.

Μήπως άρχισαν και τα Windows Phone τα παπατζιλίκια με τις αναβαθμίσεις του Android;

, Αναβάθμιση Windows Phone Mango, Δεν θα φέρει ελληνικό μενού

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

τι κανουν οι κ@@@@. Σου λεει, πουλατο και παρε αλλο που θα εχει ελληνικο μενου. Ξεφτιλα.

Ισίδωρος

Μα ήταν ήδη γνωστό ότι δεν θα έχει Ελληνικό μενού, από τις beta εκδόσεις που κυκλοφορούσαν ανεπίσημα. Μόνο Ελληνικό πληκτρολόγιο έχει. Για τα τωρινά λέω, δεν ξέρω για τα νέα.

colossus

Οι πληροφορίες σου ειναι λαθος…
Ηδη τρεχουμε Mango στα τηλεφωνα μας με πληρες Ελληνικο μενου απο την Microsoft και οχι απο τους operators…

Κοιταξε στο myphone τα αρθρα μου και τους οδηγους που εχω ανεβασει για το θέμα

Σε παρακαλώ να διορθωσεις το αρθρο σου

Loukas

Εγω περιμένω μ ανυπομονησία τα νέα mango τ ελληνικό μενού δεν μ έμοιαζε εξαρχής,αν έχει πληκτρολόγιο και μάρκετ τι ν τ κάνω τ αλλα αφού θ έχω τόσα καλουδια…

Nickolas

Απαράδεκτο που φέρονται με αυτόν τον τρόπο σε αυτούς που στήριξαν το λειτουργικό όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Αν και ένα θέμα με την Ελληνική γλώσσα υπάρχει σε όλα τα λειτουργικά. Νομίζω το καλύτερο σε αυτο το θέμα είναι το symbian και η Nokia που υποστηρίζει πλήρως την Ελληνική γλώσσα και με φωνητικές εντολές, ακόμα και με εκφωνιση ονόματος καλουντος και το χειρότερο το android. Κρίμα πάντως γιατί το mango έχει τρομερές λειτουργίες όσον αφορά τις φωνητικές εντολές και χλωμό το κόβω να υποστηρίξουν την Ελληνική γλώσσα, τι λέω όμως εδω δε μπαίνουν στον κόπο να κάνουν μια μετάφραση στο μενου.
Έχω μόνο μια μικρή ελπίδα όσον αφορά τη Nokia και τα κινητά με windows που θα παρουσιάσει.

Michael

Άλλο παράξενο και τούτο !!! Έχει αφήσει τη μετάφραση του μενού στου operators (δηλ Vodafone,Cosmote,Wind) Πιο λογικό θα ήταν αν είχε αφήσει τη μετάφραση στην Microsoft Ελλάδος (Αν και δεν ασχολείται καθόλου με τα Wp7) . Άλλα και πάλι δεν θα σκασουμε αμα δεν εχει ελληνικο μενού !

leathernecks

Κρίμα…..!!! Τι να πεις!Μακάρι οι πληροφορίες του Κώστα να είναι λάθος!
Πάντως εάν επαληθευτούν, θα είναι επιεικώς απαράδεκτη η microsoft.

marvel

αφού θα έχει ελληνικό market και ελληνικό πληκτρολόγιο τα αλλα είναι λεπτομέρειες

Κωνσταντίνος

Το πληκτρολόγιο και το ελληνικό marketplace είναι αρκετό…

Λευτερης360

πραγματικα δεν ξερω τι εχουν στο κεφαλι τους πως σκεφτονται; τοσο απλοοο ελληνικο μενου!

Giwrgos_theo26

δεν θα έπαιρνα ποτέ smartphone με windows phone,ούτε ελληνικό μενού έχουν,τα bluetooth στέλνουν μόνο σε windows phone κινητό και επίσης δεν μπορείς να βάλεις ήχο κλήσης κάποιο mp3.Μόνο ANDROID!

Κωνσταντίνος

Αυτό που έχεις στα χέρια σου γιατί είναι με ελληνικό μενού;

vang_tsog

Εγώ πάντως είμαι πλήρως απογοητευμένος από την υποστήριξη των windows γιατί είχα το Htc touch cruise (09) και δεν είδα ούτε καν τα windows mobile 6.5 που βγήκαν 9 μήνες μετά από την κυκλοφορία του!!! Τώρα έχω το Nexus S (300 ευρώ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όσο για τα windows phone, αν ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα τότε σημαίνει ότι άρχισαν την ίδια τακτική σε θέματα υποστήριξης όπως και με τα windows mobile(τρανό παράδειγμα η περίπτωση του hd2).

θανασης

τι κανουν μωρε οι μ…. πανε καλα το κεφαλι μου μεσα;
πηρα ολοκληρο wp7 με την πεποιθηση οτι θα εχει ελληνικα με το μανγκο και θα γινει καλυτερο
τωρα…..

Exploticon

αν ισχυει παει το lg για πουλιμα….. 🙁

Mike

Ναι σίγουρα πράγματα !!!
Τα νέα κινητά πχ Htc Titan τρέχει Mango και έχει ελληνικό μενού !!!
Αυτό το λειτουργικό θα έρθει με update και στα παλιά κινητά πχ Htc Mozart και θα έχει Ελληνικό Μενού ! Σιγά μην αφήσει η Microsoft να πειράξουν το λειτουργικό της άσχετοι .(Και απ τη στιγμή που το έχουν μεταφράσει γιατί να μην το δώσουν ???)

GiannisIrakleio

Η αληθεια ειναι πως και η εκδοση RTM (η εκδοση δηλαδη που εστειλε η Microsoft στους κατασκευαστες) του mango, την οποια ειχα περασει κ εγω στη συσκευη μου, δεν ειχε τα Ελληνικα μεσα,παρα μονο τις 5 γλωσσες που εχουμε και τωρα . Αλλα ειχε ελληνικα κανονικα στο marketplace και στο πληκρολογιο( και με λεξικο κ αυτοματη διορθωση)… Εαν ισχυει πως η Microsoft θα αφησει την μεταφραση στους εκαστοτε παροχους, δυστυχως εδω στην Ελλαδα αυτη δε θα γινει ποτε.. Αλλα οπως γραφει και παραπανω ο colossus υπαρχουν οδηγοι για να περασουν και ελληνικα, αυτοι που δεν αντεχουν τα Αγγλικα, ειτε απο τους οδηγους του colossus ειτε απο καποιον αλλο απο το xda…

Lefteris

Παιδια νομιζω μερικοι οτι θελετε να εχει ελληνικα αλλα δεν εχετε μαθει καθολου να διαβαζετε ελληνικα!…. ας κανουμε κεφαλαια οτι προσπερασατε…

Σύμφωνα λοιπόν με AΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που φτάνουν στο Techblog, η αναμενόμενη αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν, δεν θα έρθει μαζί με ελληνικό μενού, ευτυχώς όμως θα φέρει το ελληνικό πληκτρολόγιο.

ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ που θα κυκλοφορήσουν από εδώ και στο εξής με ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ την έκδοση Windows Phone Mango όπως τα HTC Radar και HTC Titan ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

Κοινως τιποτα δεν ειναι σιγουρο… και οπως λεει και ο Κωστας πιο πανω θα εξαρτηθει στη τελικη απο τους operators απλα διερρευσε οτι η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ δεν θα εχει ελληνικα… τιποτα δεν ειναι σιγουρο ομως μεχρι να γινει… ας ελπισουμε οτι θα εχουν ελληνικα, αν και εμενα προσωπικα δεν με αφορα

Techfan

Νομίζετε ότι είναι πολλοί αυτοί που πήραν smartphone με windows 7 και δεν ξέρουν αγγλικά;

Οπότε, μικρό το κακο…Αυτο που χρειαζόταν, για τους newbies, ήταν το ελληνικό πληκτρολόγιο….

sofoklas

Ήθελα να ‘ξέρα διαβάζετε τα προηγούμενα ποστ η μπαίνετε μόνο για να κράξετε;
Κανένας δεν μπήκε στο κόπο να διαβάσει το 5ο ποστ του colossus;

Κυριάκος Μιχαήλ

Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να μειώνεις το λογισμικό επιδή δεν έχει ελληνικό μενού!

Etsi eimai ti na kanoume

Δεν με χαλαει καθόλου να μην εχει Ελληνικό μενου. αφου εχει ελληνικο πληκτρολογιο και market ολα τα αλλα ειναι μπουρδες! Για οσους δεν γνωριζουν σηγμερον αγγλικα να πανε να μαθουνε ή να παρουν κανα κινητο με 20 ευρω γιατι μονο τετοιο τους αξιζει.Οικο σο για την σταθεροτητα του συστηματος του wp7 ειναι μιλια πολυ μπροστα απο τα μήλα και τα ρομποτακια. Δεν το λεω εγω ο αχρηστος αλλα κορυφαιοι προγραματιστες ανα τον κοσμο…. Διαβαστε και κανα ξενο μπλογκ να μορφωθητε.
συγνωμη αν σας προσβαλα!!!lol

Stefan

Απο την αλλη ομως δεν μπορει να διαθετουν συσκευες και λογισμικο σε μια χωρα (Ελλαδα πχ) και να μην ειναι στη γλωσσα μας.
Μονο γι αυτο το λογισμικο μειωνεται για μενα και ας ειναι το καλυτερο.

island

Οι καινούργιες συσκευές θα έχουν όλες Ελληνικά,αυτοί που θα κάνουν αναβάθμιση ΔΕΝ θα έχουν.

colossus

Ειναι τρομερο οτι μετα το ποστ μου ( το 5ο) γραφτηκαν αλλα 18 που μονο κραζουν γενικως και μονο ενας (sofoklas ) στο 20ο ποστ το ανεφερε…

ΤΟ MANGO ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ …ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η MICROSOFT
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ …

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Επιτέλους διορθωστε το αρθρο και οι υπολοιποι ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ

island

colossus ναι είναι πολύ ΤΡΟΜΕΡΌ το ότι μας διέφυγε το μήνυμα σου.

vega

ρε island, ο colossus δεν έχει κάποιο προσωπικό συμφέρων να επιμένει(τον έχω δει στο myphone και είναι πολύ ψαγμενος με τα wp7), οπότε μόνο για μας το κάνει να μας ενημερώνει ώστε να ξέρουμε τι μας γίνετε.

colossus

Kωστα

Νομιζω οτι δεν διαβασες τι εγραψα …Εχουμε στις παλιες συσκευες μας Mango με Ελληνικά εδω και ενα μήνα !!!!!
Τωρα τι πληροφοριες μου λές ….και ποιος σου τις εδωσε τοσο λαθος πληροφοριες ???

Και μια και εθεσες και θεμα δημοσιογραφίας .. δεν θα επρεπε να ελεγξεις την ορθοτητα των πληροφοριων σου πριν αποφασισεις να τις δημοσιοποιησεις???

Φιλικά
Μιχαλης

colossus

Σταματάω την συζητηση εδω γιατι απο την απαντηση σου (ακου με πατεντα ..) καταλαβαινω οτι δεν το γνωριζεις το θεμα…μα καθολου…

Απλως θα ηθελα σε λιγες μέρες να παραδεχτεις με νεο αρθρο οτι εκανες λάθος …

kostas

Έλεος!!!

Oldboy

Αυτο εγινε για να μην φορτωνει το κινητο με ΑΧΡΗΣΤΕΣ γλωσσες.
Οπως ειπε και ο Κολοσσος οσοι θελουν ΕΧΟΥΝ ελληνικο μενου εδω και τοσους μηνες.
Οχι αλλη λασπη.

pk

ρε παιδια ηρεμα.για να το λεει ο κωστας κατι θα ξερει.αυτο το mango που εχουμε περασει ανεπισημα ειναι η beta απο την microsoft.το official update δεν ξερουμε πως θα ειναι.αν ειναι θεμα κατασκευαστων ειναι πιθανο καποιων εταιριων να το παρουν και καποιων αλλων οχι

nikosm10

Για να καταλάβουμε όλοι τι γίνεται….η htc μεταφρασε το mango για τις καινούριες συσκευές και όχι για τις παλιές….άρα παλιές και καινούριες συσκευές θα φοράνε διαφορετική έκδοση του λειτουργικού….Μπορεί να γίνει αυτό?Δεν νομίζω…….

Alessio

@Colossus ποιά εκδοση *ακριβως “mango” έχεις φορέσει στο windows phone;Διότι αυτή που έχει/είναι περασμένη στο δικό μου με.. “πατέντα” -ή- καλύτερα μέσω custom installation (Χμμ.. όχι ειρωνικά Κώστα ,αλλά λίγο άτοπη η λέξη διότι OK i accept ότι στο htc hd2 θέλει αλκχημείες για installations πλην του εργοστασιακου WMobile 6.5 #BUTτ#.. π.χ στο δικό μου το htc hd7 είναι κανονικά αναβαθμίσιμο προς/στην “mango”έκδοση no reason for “πατέντα” ,περι ορέξεως κολοκυθοπιτα!) k’ όπως έλεγα να ολοκληρώσω λοιπόν το htc hd7 πλέον ΜΕΝ έχει ελληνικό πληκτρολόγιο όλα ΟΚ αλλά σίγουρα ΌΧΙ ελληνικό μενου..-μόνο “english” choice_WTF?!

Φιλικά | Alessio ✓
P.S I ♥ my PlayBook : https://techblog.gr/tablet/blackberry-playbook-review-2992/

nikosm10

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3743976#post3743976
Εκεί θα βρεις την απάντηση σου….είναι απλά ένα registry hack το οποίο δίνει στην rtm έκδοση ελληνικό μενού…

el_mac

τι σε πειραξε ρε φιλε δε καταλαβα… εβαλες με επισημη αναβαθμιση το Mango και δεν το ξερουμε ??? με “πατεντα” το εβαλες… μπορεις ωραιοτατα να κανεις μια παρεμβαση και να πεις: παιδια υπαρχει τροπος για ελληνικα αυτη την στιγμη ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΣ και ειναι ο παρακατω… μπλα μπλα μπλα…
οχι διορθωσε το αρθρο σου γιατι κανεις λαθος… Ελεος

Οταν το techblog ειχε τεχνολογικες πληροφοριες παγκοσμιας αποκλειστικοτητας οι μισοι ανταγωνιστες πεσατε να τον φατε και οι μισοι “κανατε την παπια”. Οποτε κρατηστε μικρο καλαθι γιατι αν τελικα το παιδι εχει δικιο παλι και εσυ με την σειρα σου θα πρεπει να εμφανιστεις και να πεις συγνωμη…

οσο για το θεμα εγω εχω ενα omnia7 αγορασμενω απο ιντερνετ… αμα δεν εχει Ελληνικο μενου δεν με ενδιαφερει και τοσο γιατι τοσο καιρο αγγλικο ηταν… πληκτρολογιο και marketplace… αυτα τα δυο μονο

Υ.Γ. καλο χειμωνα στους συμφοιτητες… 🙁

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Ας περιμενουμε να δουμε. Προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι δεν ισχυει καθολου αυτο που γραφει το techblog.
Το σωστο θα ειναι οταν βγει η αναβαθμιση και εχει Ελληνικα, το techblog να απευθυνει μια δημοσια συγνωμη.

nikosm10

Το άρθρο έτσι όπως είναι γραμμένο στηρίζεται σε αναλήθειες….Η MS εχει την αποκλειστική ευθύνη για το τι περιέχει το εκάστοτε update. Αυτό σημαίνει οτι για την υποστήριξη γλωσσών και πληκτρολογίων αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η Microsoft.Στο Mango λοιπόν υπάρχει υποστήριξη για 22 display languages και 25 keyboards μέσα στα οποια βρίσκεται η Ελληνική γλώσσα και το Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Το πρόβλημα που υπάρχει όμως είναι το εξης:Αν στο update υπάρχουν ολα τα language packs τοτε το update θα πιασει 2+GB χωρο στη συσκευή με αποτέλεσμα μειωμένο διαθέσιμο χώρο.

Οπότε δίνεται δικαίωμα στους κατασκευαστές και στις εταιρίες κινητής να διαλέξουν πιες γλώσσες θα διαθέσουν στο update ανα χωρα…. Σ’ΑΥΤΟ ΕΔΩ υπάρχει πιθανότητα να εχει μια ισχύ το άρθρο του συντάκτη.

Τα παραπάνω είναι απο αρθρο στο windowsteamblog
https://windowsteamblog.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2011/07/06/windows-phone-around-the-world-language-support-in-mango.aspx

Manolis

Άντε να δούμε μπας και βγάλουμε άκρη…
Υπομονή μερικές μέρες και θα λυθεί κάθε παρεξήγηση

listo

Εγώ έχω περάσει την τελευταία έκδοση του mango και δεν έχει έχει ελληνικό μενού.
Δεν νομίζω να αλλάξει αυτό στην επίσημη έκδοση.

Software: Windows Phone 7.5 OS version: 7.10.7712.60

Aléssio

@nikosm10, i’ll try it big thnk’s 😉
@listo me either same wp version (Windows Phone 7.5 OS version: 7.10.7712.60)
Just read my comment above & “nikosm10″ reply 4 +more help if so 😉

Φιλικά | Alessio ✓

colossus

@Aléssio και @listo …Η εκδοση που εχετε ειναι η beta και οχι η RTM …
Η τελική που εχουμε βαλει στο τηλεφωνο και εχει και Ελληνικά ειναι η 7720

anonymous

Φιλε αυτα που γραφεις δυστυχως ισχυουν. Δε μπορω να πω πολλα η κατι αλλο αλλα επειδη ειμαι beta και device tester ισχυουν ολα μεχρι κεραιας…

Και αυτο που λεει ο nikosm10 ισχυει…

Δεν θα απαντησω αλλα ουτε θα επεκταθω λογω δεσμευσης NDA.

Καλο βραδυ.

Alessio

@colossus _7720 already installed 😉 thanks

GiannisIrakleio

(Λοιπον, το θεμα εχει κουρασει ηδη παρα πολυ!!)…. @colossus Αν σε ρωτουσα αν εχεις περασει την Mango RTM, ΧΩΡΙΣ να περασεις πρωτα τις τιμες “Greek” και “0408” στη registry, τι θα μου απαντουσες ?!! … Θα μου πεις με αυτες τις τιμες απλως ενεργοποιεις τα ελληνικα, και δεν ειναι τιποτα το δυσκολο!,.. Κι εγω θα συμφωνήσω μαζι σου!… Κι εγω ειχα περασει στο κινητο μου την RTM (χωρις τις παραπανω τιμες στη registry απο πριν) και ΔΕΝ ειχε μεσα την Ελληνικα γλωσσα, παρα μονο τις 5 που εχουμε και τωρα με τη NoDo!..

jim

Για να ξεκαθαρίσω και εγώ τώρα λίγο το θέμα έψαξα και έμαθα . Λιπών όλες οι συσκευές wp θα πάρουνε τα ελληνικά . Αυτό είναι σίγουρο γιατί της αναβάθμισης για την Ελλάδα της έχει αναλάβει η microsoft hellas όποτε θα τα πάρει . Σκεφτείτε λίγο στρατηγικά αν χάση τους είδει υπάρχοντες χρήστες η εταιρία ποιος ο λόγος αγοράς και συνέχειας σε επόμενα μοντέλα .

vaskor

Αν δεν δώσουν τα Ελληνικά τότε εμείς οι υπάρχοντες χρήστες θα γυρίσουμε στο πρώην μας, δηλαδή το iPhone….Είπαμε ότι μας αρέσει πολύ το WP7 όμως το να μας απαξιώσουν και παράλληλα να μη μας εξυπηρετούν κατά τρόπο προκλητικό, πάει πολύ.
Κάποιος άλλος θα πάρει τα λεφτά μας. Έτσι απλά αγαπητή μου Microsoft..

Konstantinos

Μόνο η Microsoft δεν σε άκουσε… Γιατί δεν περιμένετε λίγες μέρες να δούμε τι θα γίνει και συνεχίζετε μετά τα σχόλια;

dimis kour.

σημερα θα βγει τελικα????

Απόλλων888

Η ουσία είναι ότι, επί ένα χρόνο, χρησιμοποιούμε htc hd7, χωρίς ελληνικό μενού. Το ζητημα δεν είναι αν γνωρίζουμε ή όχι αγγλικά. Τα γραφόμενα πιο πάνω περί αγνωσίας και περί κινητού των 20 ευρώ δεν επιδέχονται σχόλια. Τα επιστρέφω στον γράφοντα. Το ζήτημα είναι δεοντολογικό. Είναι δυνατόν τέτοια απαξίωση της ελληνικής; Και βέβαια θα επιστρέψουμε στα μήλα. Και στα χαρούπια και στα γαϊδουράγκαθα, αν χρειαστεί. Το άρθρο πάντως είναι μιά χαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Windows Phone Windows Phone Mango

Windows Phone Mango, Έχουν αναβαθμίσει οι μισοί

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης Windows Phone Mango ταυτόχρονα σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η ομάδα ανάπτυξης των WP μέχρι σήμερα έχει αναβαθμιστεί το 50% το συσκευών.

Smartphones Windows Phone Windows Phone Mango

Windows Phone Mango αναβάθμιση, Κόλπα και συμβουλές αναγνωστών

Mango is out… αναφωνούν με ευχαρίστηση από εχθές αργά το απόγευμα φίλοι και αναγνώστες του Techblog. Εγώ απουσίαζα εκείνη την ώρα από τον υπολογιστή όμως η λειτούργησε η αυτοοργάνωση και ο ένας βοηθούσε τον άλλο με πληροφορίες, συμβουλές και tips. Μπράβο παιδιά, είστε όλοι Rock Stars!

Smartphones Windows Phone Windows Phone Mango

Windows Phone Mango αναβάθμιση, Είμαστε στο περίμενε

Αφήστε τη γκρίνια. Όλοι περιμένουμε με ενθουσιασμό την επίσημη αναβάθμιση σε Windows Phone Mangο αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή (η μεγαλύτερη αρετή του ανθρώπου σύμφωνα με τους Κινέζους!). Τα Windows Phone Mango έρχονται μαζί και με την έναρξη του Windows Marketplace στην Ελλάδα και το τοπίο της κινητής τηλεφωνίας αλλάζει…

Smartphones Windows Phone Windows Phone Mango

Windows Phone ελληνικό marketplace, Είναι πλέον διαθέσιμο [ήταν]

Δοκιμές φαίνεται ότι πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο ελληνικό application store των Windows Phone Marketplace. Νωρίτερα κατάφερα και πραγματοποίησα την πρώτη μου αγορά με ελληνικό λογαριασμό και πιστωτική κάρτα μέσα από το λογισμικό Zune στον υπολογιστή μου. Αυτή τη στιγμή φαίνεται και πάλι “κλειστό” το Marketplace.