Windows Phone, Smartphones από Acer, Fujitsu και ZTE

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τις τιμές των επόμενης γενιάς smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone από τις εταιρείες Acer, Fujitsu και ZTE. Ναι, σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε αυτές τις τρεις εταιρείες ως νέους partners-κατασκευαστές κινητών με το δικό της λειτουργικό και προκαλώντας αναταράξεις μαζί και με την έλευση των premium Nokia Windows Phone κινητών.

, Windows Phone, Smartphones από Acer, Fujitsu και ZTE

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixaliskam

ευχαριστα νεα βλεπω!Ευχομαι μονο να εχουν χαμηλες τιμες κατω απο 200 ευρω ωστε να μπορεσουν ολοι να παρουν ενα κινητο με windows.Παντως εγω προσωπικα πανω απο αυτο το ποσο δεν το διαθετω και στην τελικη για εναλλακτικη λυση παμε android.

sec

μπραβο εξελιξη η ζτε

Solon

Προφανώς και το πήραν χαμπάρι πως τα φτηνά smartphones είναι απαραίτητα για την καθιέρωση ενός λειτουργικού και έτσι βάλαν κι άλλους παίκτες στο παιχνίδι. Καλή κίνηση από την Microsoft που κάνει συνεχώς κινήσεις στην αγορά η οποίες όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει καθώς το ποσοστό της στην αγορά των Smartphones συρρικνώνεται συνεχώς. Νέος παίκτης η ZTE καθώς η ACER και Fujitsu έβγαζαν και ποιο παλιά Win 6 phones. Τώρα από τιμές η ACER δεν είναι και τόσο φτηνή και περιμένω να δω τα κινητά της στα 300-400 ευρώ, της Fujitsu γύρω στα 300-350 και μόνο από την ZTE περιμένω υλοποιήσεις στα 200-250 ευρώ.

Nikos K

Να δούμε τι θα προσφέρει η ZTE, το Blade είναι εξαιρετικό για τα χρήματά του, ελπίζω σε αντίστοιχα οικονομική συσκευή με Windows.

teodore88

επρεπε.. γτ στα φτηνα smartphone το android το χε μονοπωλιο.. ουτε symbian3 δεν υπηρχε κατω απο 2 κατοσταρικα! ..το κινητο στη φωτο πιο ειναι? μοιαζει με το nexusS 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.