Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τις τιμές των επόμενης γενιάς smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone από τις εταιρείες Acer, Fujitsu και ZTE. Ναι, σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε αυτές τις τρεις εταιρείες ως νέους partners-κατασκευαστές κινητών με το δικό της λειτουργικό και προκαλώντας αναταράξεις μαζί και με την έλευση των premium Nokia Windows Phone κινητών.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Red Magic 8 Pro: Επιβεβαιώθηκε με 6.000 mAh μπαταρία 165W φόρτιση
Παρασκευή, 23/12/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Το Red Magic 8 Pro έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου και, με τρεις ημέρες να απομένουν, η nubia επιβεβαίωσε κάποιες λεπτομέρειες για το επερχόμενο τηλέφωνο και πιο συγκεκριμένα την μπαταρία του.
ZTE Nubia Z50: Η σειρά έρχεται στις 19 Δεκεμβρίου με βελτιωμένη κάμερα
Δευτέρα, 12/12/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Weibo, η ZTE αποκάλυψε ότι η σειρά Nubia Z50 θα παρουσιαστεί στις 19 Δεκεμβρίου.
ZTE Axon 40 Ultra Space Edition: Με 18GB RAM, 1TB αποθηκευτικό χώρο, κεραμική πλάτη
Τετάρτη, 30/11/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
H ZTE αποκάλυψε τη Space Edition του Axon 40 Ultra με τόση μνήμη που δεν θα ξέρεις τι να την κάνεις. Και η κατασκευή του είναι ακόμα πιο high-end από το πρωτότυπο.
ΗΠΑ: “Μπλόκο” στην πώληση εξοπλισμού Huawei και ZTE
Κυριακή, 27/11/2022 · Σπύρος Τζάνης
Οι αρχές των ΗΠΑ επέβαλαν απαγόρευση στην εισαγωγή και πώληση εξοπλισμού επικοινωνιών από τους κινεζικούς τεχνολογικούς κολοσσούς ZTE και Huawei Technologies.
ευχαριστα νεα βλεπω!Ευχομαι μονο να εχουν χαμηλες τιμες κατω απο 200 ευρω ωστε να μπορεσουν ολοι να παρουν ενα κινητο με windows.Παντως εγω προσωπικα πανω απο αυτο το ποσο δεν το διαθετω και στην τελικη για εναλλακτικη λυση παμε android.
μπραβο εξελιξη η ζτε
Προφανώς και το πήραν χαμπάρι πως τα φτηνά smartphones είναι απαραίτητα για την καθιέρωση ενός λειτουργικού και έτσι βάλαν κι άλλους παίκτες στο παιχνίδι. Καλή κίνηση από την Microsoft που κάνει συνεχώς κινήσεις στην αγορά η οποίες όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει καθώς το ποσοστό της στην αγορά των Smartphones συρρικνώνεται συνεχώς. Νέος παίκτης η ZTE καθώς η ACER και Fujitsu έβγαζαν και ποιο παλιά Win 6 phones. Τώρα από τιμές η ACER δεν είναι και τόσο φτηνή και περιμένω να δω τα κινητά της στα 300-400 ευρώ, της Fujitsu γύρω στα 300-350 και μόνο από την ZTE περιμένω υλοποιήσεις στα 200-250 ευρώ.
Να δούμε τι θα προσφέρει η ZTE, το Blade είναι εξαιρετικό για τα χρήματά του, ελπίζω σε αντίστοιχα οικονομική συσκευή με Windows.
επρεπε.. γτ στα φτηνα smartphone το android το χε μονοπωλιο.. ουτε symbian3 δεν υπηρχε κατω απο 2 κατοσταρικα! ..το κινητο στη φωτο πιο ειναι? μοιαζει με το nexusS 😛