Ξεκίνησε η αναβάθμιση των OnePlus 5/5T σε Android 9 Pie

Ξεκίνησε αναβάθμιση OnePlus 5/5T Android 9 Pie, Ξεκίνησε η αναβάθμιση των OnePlus 5/5T σε Android 9 Pie
Δύο εβδομάδες μετά τη διάθεση της Open Beta του OxygenOS με Android Pie για τα OnePlus 5 και OnePlus 5T, η OnePlus ανακοίνωσε την αναβάθμιση στην τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.
Οι κάτοχοι των OnePlus 5/5T μπορούν να λάβουν την αναβάθμιση των συσκευών τους στο Android Pie σαν ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο από την OnePlus, μιας και το OxygenOS 9.0.0 που περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, φτάνει επιτέλους στις συσκευές τους, φέρνοντας όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έχει ενσωματώσει η Google.
Το Android 9 Pie φέρνει το νέο User Interface, με τα νέα navigation gestures να είναι διαθέσιμα μόνο για το OnePlus 5T. Επιπλέον, με την αναβάθμιση γίνεται διαθέσιμο και το patch ασφαλείας για το μήνα Δεκέμβριο καθώς και το Gaming mode 3.0 το οποίο περιλαμβάνει το mode για ειδοποιήσεις μέσω γραπτών μηνυμάτων και third-party τηλεφωνικών κλήσεων.
Επίσης, το νέο Do Not Disturb mode περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ενώ η κάμερα πλέον ενσωματώνει το Google Lens. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1.742GB και 1.748GB για τα OnePlus 5 και 5Τ αντίστοιχα, και θα γίνει σταδιακά σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και στην περίπτωση που δεν παρατηρηθούν σοβαρά bugs στη λειτουργία του Android Pie, τότε θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές με over-the-air αναβάθμιση τις επόμενες ημέρες.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

….βαριέμαι….

Κώστας Ζ.

Σε περιορισμένο αριθμό συσκευών…Laughing out loud.

bill

το update ειναι σταδιακο οχι μερικο οπως λεει το άρθρο
το update το παιρνουν ΟΛΟΙ οποιος βιαζετε vpn ή external link απτην 1+
τωρα τι αηδιες λετε οτι το περνουν περιορισμενος αριθμός χρηστων μαλλον το μαντέψατε
επισης δεν εχει bugs ουτε στην μπετα εκδοση, θα χει στην stable?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.