Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Xperia XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium σε Android Pie

ξεκίνησε αναβάθμιση xperia xz1 xz1 compact xz premium android pie, Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Xperia XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium σε Android Pie

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους των Xperia smartphones μιας και μετά την αναβάθμιση των XZ2 και XZ2 Compact, ήρθε η σειρά για τα XZ1, XZ1 Compact και XZ Premium να αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie.

Η Sony ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης σε Android 9 Pie για τα Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact και XZ Premium, με την αναβάθμιση να γίνεται αρχικά διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό αγορών, κάτι το οποίο θα αλλάξει τις προσεχείς ημέρες έτσι ώστε να λάβουν όλοι την πολυπόθητη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Το update διαθέτει build number 47.2.A.0.306 και ενσωματώνει την αναβάθμιση ασφαλείας Οκτωβρίου και ενώ ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, υπήρξε καθυστέρηση λόγω της εμφάνισης ορισμένων bugs τα οποία διορθώθηκαν. Υπάρχει η πιθανότητα να είναι και αυτός ο λόγος για τον οποίο η Sony δεν ενσωμάτωσε την αναβάθμιση ασφαλείας του Νοεμβρίου και προτίμησε να διαθέσει αυτήν του Οκτώβρη.

Η αναβάθμιση σε Android Pie φέρνει το νέο περιβάλλον χρήσης του camera app, Full HD καταγραφή video στα 960fps και βελτιωμένο HDR video. Επιπλέον, αναμένεται να υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή για selfie flash μέσω της οθόνης που γίνεται λευκή κατά τη λήψη αυτών των φωτογραφιών ενώ όσον αφορά το χειρισμό των συσκευών, η Sony δεν ενσωμάτωσε τα navigation gesture του Android Pie, κάτι που ενδεχομένως να ενσωματωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Αυτό με το selfie flash το έχει ήδη στο 8 android! Κάτοχος Xperia xz1 compact

Χρήστος Φωτίου

Πρόσφατα αγόρασα xperia xa1 ultra. Θα γίνει αναβάθμιση σε pie?

One

@Νίκος Η σειρα XZ1 ειχε selfie selfie flash, αλλα το XZ Premium που κυκλοφόρησε 6 μήνες πριν δεν είχε παρόλο που ειχαν τα ιδια χαρακτηριστικά εκτός απο την οθόνη.

Νίκος

Οκ ευχαριστώ δεν το ήξερα

XperiakiasXZ1

Μόνο για τα dual βγήκε προς το παρoν ! Απο άυριο θα ξέρουμε για τα υπόλοιπα!

Βασίλης

Έκανε κάποιος την ενημέρωση λογισμικού σε xz1;Αν ναι τι εντυπώσεις έχει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.